Scurte de weekend

Inainte de inceperea competitiei sportive, un sportiv georgian de doar 21 de ani a murit in timp ce se antrena pentru o cursa cu bobul. Noda Kumaritashvili s-a accidentat pe una dintre cele mai periculoase si lungi piste. In momentul cazaturii, atletul avea o viteza de 144 de km/ora.

Partea cu rochiile domnișoarelor de onoare o înțeleg complet. Brr! Mi se zburlește pielea pe spate numai când văd culorile alea ..

Desigur, e un studiu realizat de cercetatori, de data aceasta canadieni. Cuplurile în vârstă sunt mai unite, mai iubăreÈ›e È™i mai satisfăcute în dormitor decât s-ar crede. Oh, boy! Abia aÈ™tept să ajung babă! 😀

Campania de informare initiata tocmai de Valentine’s Day de către Center for Biological Diversity, va oferi celor 5 castigatori un stoc mare de prezervative, cât să le ajungă pentru toată viaÈ›a. Scopul campaniei este de informare a americanilor asupra faptului că supra popularea planetei È™i deÈ™eurile biologice ce rezultă de la atâtea miliarde de oameni, duc la dispariÈ›ia multor specii de animale. Prezervativele vin în ambalaje speciale pe care sunt tipărite sloganuri haioase: “Wrap with care, save the polar bear”, “Wear a jimmy hat, save the big cat”, “Use a stopper, save the hopper” etc.

Io mă întreb: Cum știu câte prezervative va folosi omul într-o viață?

Imaginea zilei: un catelus frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.