Yiruma – River flows in you (cu versuri)

Yiruma, pe numele său real I Ru-ma,  e un compozitor şi pianist din Coreea de Sud. E născut în 15 februarie 1978, deci are 32 de ani, şi a învăţat să cânte la pian la vârsta de 5 ani.

Pe la 10-11 ani s-a mutat cu familia în Anglia, unde şi-a continuat studiile, dobândind între timp şi cetăţenia britanică. După ce-a absolvit Kings College, a renunţat în 2006 la cetăţenia britanică pentru a face armata în marina sud coreană. De altfel, în Coreea de Sud toţi bărbaţii sunt obligaţi să facă armata.

A revenit pe scena muzicală în octombrie 2008 cu diverse concerte. Albumele sale s-au bucurat de succes printre asiatici, dar şi europeni, fiind vestit atât în Anglia cât şi Germania, Norvegia, Danemarca.

Albume lansate: Love Scene şi First Love în 2001 (albume excelente, de altfel), From the Yellow Room în 2003, Poemusic în 2005, H.I.S. Monologue în 2006 (alt album superb), P.N.O.N.I în 2008.

Pe saitul lui Yiruma poţi asculta o variantă excelentă a piesei River Flows in you cu versuri. E o piesă coreano-engleză, întrucât îmbină cele două limbi.

Sau poţi asculta versiunea de mai jos:

p.s: nu înţeleg de ce exista n-şpe mii de versiuni ale piesei. come on, ce câştigi dacă piesa ta, fără reclame, are cât mai multe vizualizări?!

1 thought on “Yiruma – River flows in you (cu versuri)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.