Cafea Irish Cream

cafea irish cream

Are o aromă interesantă ÅŸi un gust … mmm, excelent. Am găsit-o la vrac în Kaufland, magazin deschis de câteva săptămâni pe ÅŸoseaua BorÅŸului.

2,5 lei/100 grame. E destul de tare, mai tare decât Lavazza albastru (habar n-am cum îi zice la sortimentul ăla, io le cunosc după culori).

9 thoughts on “Cafea Irish Cream

 • Daca tii la sanatatea ta si a celor cu care bei cafeaua NU MAI CUMPARA ASA CEVA !!! Vrei irish cream? Ia o sticla de bailey’s si pune o lingurita [sau dupa gust] direct in cafea. Vrei irish coffee? Pune 1:1 [sau cat iti permiti] jameson sau bushmills in cafea.
  Simti cafeaua aia ca e tare doar pentru ca e o robusta infecta, si ca sa ii acopere duhoarea i-au adaugat niste chimicale sa ii dea aroma. Daca e mai ieftina decat jacobs-ul [care e considerata o cafea proasta] nu iti vine in minte nici un semn de intrebare?

 • banuiesc ca in oradea nu sunt prajitorii de cafea, dar ar tb sa te interesezi totusi. Incearca sa cumperi cafea boabe si sa rasnesti doar cat iti tb pt preparare. In supermarketuri sigur o sa gasesti pungi de 500 gr sau 1 kg. E foarte mult, dar nu ai ce face. Tb sa te uiti sa vezi in primul rand daca e arabica si de unde este, desi putini scriu asta la cafeaua boabe. Daca nu scrie 100% nici nu iti bate capul cu ea. poti cumpara julius meihl sau illy, desi sunt facute din sortimente normale de brazilia. Sau poti lua nescafe gold, doar gold ca sa iti faci nes.

 • Eu luam de la un butic din piață, care are tot felul de cafele deosebite È™i conserve cu carne de vânat.
  E foarte aromat, cred că o fi asemănător.
  Merge de gust așa, de o delicatesă, dar mi se pare prea aromată pentru fiecare zi.

  • Åži io care am căutat cafeaua asta în nu ÅŸtiu câte supermarketuri. :))) Asta nu e la fel de aromată cum era cea de la Real, de acum vreo 3 ani. Când s-a deschis primul Real în Oradea, aveau un raion de cafea la vrac. Åži Irish Cream de acolo era mult mai aromată.

 • Lavazza e o cafea tare, e buna, dar e tare. In Oradea majoritatea cafenelelor/barurilor folosesc Lavazza si mai nou Illy.
  Eu mai folosesc Lavazza (pastile) atunci cand imi fac cate un cappuccino tunisian, care e foarte bun si pe care am invatat sa-l fac de la niste amici din Tunisia 😀
  Mai bine iti cumperi cafea normala si o prepari cum vrei dupa cum zicea si NetuLiber 🙂

  • Care e cafeaua normală? :)) Nu ÅŸtiu să existe vreun magazin în Oradea unde găsesc zeci de sortimente de cafea. Sau o prăjitorie, cum zicea NetuLiber. Chiar nu ÅŸtiu să existe. Dar e o ocazie bună să întreb orădenii. Poate n-ar strica să caut mai multe informaÅ£ii despre cafea în general….

 • In metro sigur gasesti pungi de 1 kg cu diferite marci de cafea. Nu sunt nici ele cele mai bune, insa sunt boaba si clar peste jacobs sau chestii cu arome artificiale. Sa te uiti sa scrie arabica 100% [nu doar arabica] si esti pe drumul cel bun. conteaza si metoda de preparare binenteles, eu recomand presa franceza pt extragerea cea mai buna in conditiile utilizarii casnice

 • Se poate sa luati legatura cu o prajitorie si sa faceti comanda si sa primiti o cafea proaspat prajita prin curier daca doriti sa consumati o cafea de calitate.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.