prbeta timisoara 12 mai

Concurs: Dau o invitaţie la PRbeta din Timişoara

PRbeta este prima conferință regională despre Relațiile Publice în context web 2.0. Evenimentul își propune să aducă față în față oameni de comunicare din companii și agenții, bloggeri care se implică în campanii de PR online și jurnaliști care interacționează constant cu mediul online.

Ofer o invitaţie pentru un orădean care vrea să vină la eveniment şi care îmi scrie într-un comentariu de ce ar vrea să vină la eveniment.

Eu merg pentru câţiva prezentatori pe care abia aştept să-i văd, printre care o amintesc pe Bogdana Butnar, care luni a anunţat că e noul Industry Manager al Google în România.

Repet: dacă vrei să vii şi să câştigi o invitaţie la eveniment, scrie-mi motivul pentru care vrei să vii. Convinge-mă!

PRbeta se desfăşoară în data de 12 mai în incinta Hotel Timişoara.

Update: Invitaţia merge la Cipri 🙂

18 thoughts on “Concurs: Dau o invitaţie la PRbeta din Timişoara

 1. Pingback: Mergem la PRbeta! « Despre farmecul lucrurilor plictisitoare

 2. Bogdan

  Pentru Bogdana si Bobby Voicu first, apoi pt. Bogdan Olteanu si Cristina Bazavan, apoi pentru ca bucurestiul nu e always a handy option pt event-urile de digital sau new media sau alte etc-uri si mainly pentru business knowledge si networking.

  Reply
 3. Dan C

  Alt motiv decat ca sunt niste tanti foarte simpatice ca speakerite? Sau berea mult laudata a lu Crivat?
  2 motive mai mult decat suficiente

  Reply
  1. lilisor Post author

   Tu nu m-ai convins 😛 Dacă te luăm cu noi, o să beleşti ochii după ţâţe şi o să ne certe nevastă-ta că iarăşi te-am adus beat acasă :)))

 4. Cristi

  Pentru ca n-am mai fost niciodata la o asemenea conferinta? :)) si in plus, sunt acolo cativa oameni misto pe care n-am reusit inca sa-i aud live (doar sa-i citesc) 😛

  Reply
  1. Ciprian

   no, p’asta nu am prins-o. dar e si tarziu. si a mea (ziua) e mai aproape de 12 da’ vad ca esti mai dornic decat mine asa ca-ti cedez invitatia dar cu conditia sa porti tricoul pe care ti-l dau

  1. Dan C

   motivul cel mai serios e că merge bubu și cipri și aș avea cu cine bea o bere. pe lângă faza cu țâțele demne de admirat.

   p.s. eu admir ochii în primul rând – să se consemnează!

 5. Miri

  Me,me,me!!Pick me 🙂 Vreau sa merg pentru ca tocmai m-am angajat in domeniu si vreau sa absorb toate cunostintele posibile 😀

  Reply
 6. Pingback: Gata, mă internez | The Frowned Upon Area

 7. Pingback: Mergem la PRbeta! - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.