Da, opiniile lui Charles Manson sunt foarte importante!

charles mansonSerios, Charles Manson (acelaşi care a dat naştere marii familii Manson şi a ucis câţiva oameni), e un om foarte important de care ar trebui să ascultăm cu toţii. (sarcasm!)

Altfel nu-mi dau seama de ce jurnaliştii se înghesuie să-i ia interviuri pe diverse teme, altele decât teoria manipulării. E foarte important să ştim care e părerea lui despre administraţia Obama din Statele Unite ale Americii, despre cât de periculoasă e încălzirea globală etc. (dacă ştii spaniolă, aici e interviul!)

Plus, să nu cumva să uitaţi că, în ciuda crimelor săvârşite şi a complicităţii la crime, Charles Manson se consideră un martir şi o victimă în acelaşi timp. Îmi vine greu să cred că un om rău se poate schimba la bătrâneţe.

Recunosc, sunt fascinată de studiile în care s-au analizat comportamentele unor oameni sadici, malefici şi foarte inteligenţi, dar pe bune că nu înţeleg de ce trebuie promovaţi în mass media, de ce trebuie ca vocile lor să se mai audă. În afara faptului că sunt anti-exemple, nu văd motivul pentru care oameni precum Charles Manson ar trebui să apară prin ziare sau reviste.

Poate pentru că, în viziunea mea de femeie îngustă la minte, nu pot percepe cum cineva poate face rău în mod deliberat, fără să aibă vreun motiv. Nu pot înţelege nici de ce un om ia la bătaie un alt om pe lângă care a trecut pe stradă.

foto: telegraph.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.