rasaduri de rosii

Donez răsaduri de roşii :)

Recent m-am apucat de agri-balconu-cultură, adică am plantat seminţe de roşii, oregano, busuioc, leuştean şi pătrunjel în jardiniere. Şi un chili. Mi-am descoperit „talentul”! Toate plantele-s frumoase, cresc bine, ba chiar mi-e drag să le hidratez în fiecare dimineaţă, în timp ce aştept după cafetieră să termine cafeaua.

Am 2 soiuri de roşii, unul mai tomnatic şi altul mai văratic, cu roşii mici şi cărnoase, dar nu-s cherry. Şi pentru că am plantat multe seminţe, în eventualitatea în care n-or ieşi (toate seminţele de plante sunt de la aceeaşi firmă, iar unele flori n-au ieşit şi m-am temut că aşa va fi şi cu roşiile), am o mulţime de fire de roşii. Orice om care a lucrat măcar puţin în grădină ştie că trebuie rărite ca să se dezvolte plantele. Şi zău că mi-e milă să arunc bietele roşioare la gunoi, aşa că le dau pe gratis doritorilor.

Cine doreşte răsaduri de roşii? Le donez cuiva din Oradea, fireşte, că nu prea ar rezista la drumuri lungi prin poştă.

9 thoughts on “Donez răsaduri de roşii :)

 1. Designerul

  Eu … daca tot nu mai avem pisic acasa macar plante sa avem. Astea cel putin nu imi capseaza cablurile…cel putin nu cele pe care le avem acum, pe viitor cine stie… Deci ce trebuie sa fac?

  Reply
  1. lilisor Post author

   :)) Mă bucur că nu-s singura care creşte roşii în balcon. Măcar o să putem gusta roşii autentice, fără chimicale şi fără să fie crescute prematur în solar. Poate-or ieşi de-o salată :))

 2. Pingback: Au înflorit roşiile plantate în jardinieră :) | Lilisor.net: blog personal feminin

 3. Pingback: [foto] Recolta din jardinieră :) | Lilişor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.