PRbeta – conferinţă regională despre relaÅ£iile publice

Mai toate evenimentele interesante se organizează în BucureÅŸti, ar zice “provincianul”. Åži eu mai zic asta, uneori, înciudată că nu-mi permit să merg la marile conferinÅ£e despre online sau la AdBreak-urile despre care citesc doar în newsletterele IQAds.

Partea bună e că lucrurile încep să se mişte puţin şi-n spre oraşele mari şi dezvoltate, cum sunt Timişoara şi Cluj. Aşa se face că în 12 mai, la Hotel Timişoara, se anunţă o mişcare incredibilă de piarişti, piarişte şi oameni din onlain. Se întâmplă PRbeta, prima conferință regională despre RelațiilePublice în context web 2.0.

Temele abordate încadrul conferinței:

  • campanii de succes aplicate în online-ul românesc
  • studii de caz aduse de companii de nivel naÈ›ional
  • metode de monitorizare a brandului È™i ale campaniilor în mediul online
  • tipuri de interacÈ›iune ale companiilor cu mediul online
  • categorii de bloggeri care pot fi integraÈ›i în campaniile de promovare
  • importanÈ›a comunicării cu presa online È™i cu blogurile din domeniu
  • campanii lansate de bloggeri
  • JurnaliÈ™tii È™i implicarea în campaniile online

La conferință vor vorbi reprezentanți ai companiilor care se promovează online, specialiști din cadrul agențiilor de PR, bloggeri care s-au implicat în campanii online în 2010 și jurnaliști online. Din partea companiilor vorbesc Ana Bulgăr, Ruxandra Predescu, Alina Crâncău, Bogdan Theodor Olteanu și Monica Jitariuc. Din partea bloggerilor prezintă Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Raluca Popa și Andrei Crivăț. Iar din partea jurnaliștilor dăm cuvântul Cristinei Bazavan, Amaliei Matei și lui Victor Kapra.

Nu ştiu de voi, dar când am văzut cine prezintă, mi-am zis că trebuie să ajung acolo. Şi-am să-ţi spun de ce: unde-i Bobby Voicu, întotdeauna e un eveniment de unde ai ce învăţa, chiar dacă eşti dat drept contraexemplu în faţa unei audienţe masive. Pentru că aşa vei avea ocazia să corectezi ceea ce tu credeai că funcţionează. Iar dacă e şi Ana (să mai spun că ea e în spatele proiectului ReDescoperă România?!), sigur voi avea ce învăţa de acolo. Pentru că, de bine, de rău, şi eu tot în online activez, deşi nu-mi stă în fire să fac mare caz din asta.

Dacă vrei să participi, te poţi înscrie aici (ai timp să te înscrii până-n 11 mai).

Cine mai vine cu noi la PRbeta în 12 mai în Timişoara?

foto lead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.