Când voi putea urmări online emisiunile Discovery pe baza unui abonament?

Noi nu mai avem cablu TV de vreo 3 ani. Am renunțat când am constatat că oricum plăteam degeaba abonamentul respectiv. Pentru 5 ore/săptămână de TV nu avea vreun rost plata unui serviciu în plus în care nu intra pachetul Discovery și HBO. N-a fost grea renunțarea la TV, nici azi nu simt lipsa programelor de televiziune. De fapt, mint, uneori mi-e dor să mai văd reclame. Știu, sunt o ciudată că prefer să mă uit la reclame la TV în loc să urmăresc un show. Cine-a mai pomenit așa ceva?!

Cât am fost în vizită la părinți, în a căror casă televizorul are un rol foarte important (cred că ai mei ar face orice numai să aibă un televizor în casă, la fel ca milioane de alte familii), evident că am urmărit câteva programe interesante. Și deși aveam la dispoziție zeci de canale, mereu mă opream la Discovery. Investigations, History și canalul original sunt preferatele mele. Aș plăti un abonament lunar de 5-8 euro doar pentru a urmări emisiunile lor online.

Când își vor adapta televiziunile conținutul pentru online?

p.s: Nu mă refer la Antene, ălora nu le-aș plăti-n veci vreun abonament! Le-aș fi interzis emisiunile căpătoase după episodul cu Boc. Dacă ăla e interes public ar face un serviciu uriaș umanității dacă-ar închide complet șandramaua numită Intact!

5 thoughts on “Când voi putea urmări online emisiunile Discovery pe baza unui abonament?

 1. Designerul

  Draga Lilisor, atat Discoverz cat si HBO le poti urmarii gratuit, ca vorba aia unii sunt mai romani ca altii deci pe principiul daca e moca de ce sa mai platesc. Ti-as putea lasa link-ul sit-ului respectiv, insa nu o voi face. Daca doresti iti pot da pe mess link-ul. Calitatea transmisiunii e ok, ai in principiu HBO ro, HBO comedy, Discovery Science, World, RO, Travel, ID … in principiu cam tot ce ai pe cablu celor de la eRDeSh.

  Reply
 2. Pingback: 21 februarie 2012

 3. Mannius Tirman

  Dacă nu încurc borcanele, parcă foloseai Ubuntu pe laptop, nu?
  Dacă da, există un program numit TV-Maxe, realizat de un român de-al nostru, unde se pot viziona online și gratuit canalele menționate de tine. Din câte știu, momentan programul e disponibil doar pentru Linux.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Aveam Ubuntu pe celălalt laptop. Îl cumpărasem fără licență de Windows așa că foloseam Ubuntu. Pe laptopul nou folosesc Windows 7, a venit cu licență preinstalată.
   Mi-e dor de linux, poate mi-l instalează Laurențiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.