Români la Jocurile Olimpice din Londra 2012

E prima dată când sunt atât de mândră de Lugoj și de o lugojeancă, în mod particular. De Corina Căprioriu, care a intrat în finala la judo, categoria 57 kg., la Jocurile Olimpice din Londra 2012. Felicitări, Corina! Multă baftă!

De fapt, toți sportivii care reprezintă România la Jocurile Olimpice 2012 merită sprijinul nostru, sub orice formă.

Farmec, brandul clujean atât de îndrăgit de români, a ales să sprijine Lotul Olimpic al României cu 1% din vânzările produselor Gerovital. Campania a început de anul trecut și continuă și-n acest an. Detalii aici!

Ba mai mult, poți câștiga medalioane de aur, argint sau tricouri semnate de sportivii români astfel:

– Cu orice produs din gama Gerovital Sun pe care-l cumperi și care are codul promoțional poți câștiga un medalion dacă trimiți codul.
– Pentru a le arăta sportivilor că-i susții, folosește aplicația de Facebook 

Dacă vrei să câștigi un tricou semnat de una dintre gimnastele României, scrie un mesaj de susținere pentru sportivii români. Prin random.org voi stabili un câștigător în data de 4 august.

 Susținem sportivii români la Jocurile Olimpice de la Londra? 🙂

3 thoughts on “Români la Jocurile Olimpice din Londra 2012

  1. Eliza

    N-am fost niciodată bună la gimnastică, dar când a venit vorba de echipa României am stat cu ochii aţintiţi asupra ecranului de pe vremea când aveam vreo 10 ani. Disciplina, munca, perseverenţa, eleganţa şi victoria se împletesc în cel mai frumos fel când vine vorba de gimnastica feminină. Hai România! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.