Vă rog frumos …

… nu mai povestiţi despre cât v-aţi îngrăşat de sărbători. Sau cu orice altă ocazie. E frustrant! De fapt, rectific. E extrem de frustrant pentru cei care nu se pot îngrăşa şi care speră, lună de lună, că vor pune măcar 2 kile. Da, acolo pe fese, să se vadă mai rotunjoare. Sau poate pe obrajori, să pară mai rozalii. Ori poate pe braţe, să pară mai puternice.

La naiba, până şi pisica se îngraşă mai repede decât mine şi ea ronţăie doar cronţănele pentru mâţe fără ovare… 🙁

Aşa că vă rog frumos, se poate să nu mai povestiţi despre cât de mult v-aţi îngrăşat de sărbători şi cum vă chinuiţi să scăpaţi de kilograme înainte să vină căldura? 🙂

Mulţumesc!

Cu drag,

un om care-ar vrea să se îngraşe, dar nu poate, orice şi oricât ar mânca!

10 thoughts on “Vă rog frumos …

 1. Dani

  Lili, asculta-ma bine. Daca o sa continui cu “nu pot” atunci n-o sa pui pe tine niciodata. Trebuie sa gasesti solutii nu probleme. Daca stai sa le cauti, o sa le gasesti. Ai rabdare si fii perseverenta.

  Ca ex, si eu pana la vreo 21, 22 de ani aveam 62 de kg si tot asa ziceam, ca nu pot sa ma ingras oricat as incerca. Dupaia mi-am dat seama ca gresesc si la mentalitate si la hrana si la multe chestii si in jumatate de an am pus 13, 14 kg. Acum am 76 kg si ma mentin 🙂

  bafta si hai ca poti

  Reply
  1. lilisor Post author

   Mă, atâta vreme cât mă simt bine, nici nu fac prea mari eforturi pentru a mă îngrășa. Mănânc ce vreau, când vreau și cât mai rar fast-food. În schimb fructele și legumele-s la ordinea zilei.
   Acum vreun an am ținut o cură cu ouă de prepeliță. Toată lumea mă sfătuia să nu fac asta că mă voi îngrășa enorm. N-am pus nici măcar 1 kilogram! Atunci am renunțat să mai depun eforturi în a mă îngrășa. Atâta vreme cât mă simt bine și organismul nu dă semne că ar vrea mai mult, nu mă mai strofoc. Dar nici nu fac vreun efort pentru a mă menține la greutatea asta.
   Doar că-s sâcâitoare întrebările de genul: „vai, fată, nu te mai îngrași și tu oleacă?” sau „vaaai, de ce nu pot avea kilele tale?” etc. De cele mai multe ori sunt rostite pe tonuri ironice și malițioase, de parcă aș fi vinovată că-s slabă și-am un metabolism accelerat.

  2. Dani

   Asta e alta treaba, daca nu faci eforturi mari. Bravo cu fructele si legumele.

   Nu trebuie sa crezi pe toata lumea ca sfaturi iti poate da oricine si sunt pe toate gardurile. Trebuie sa crezi din experienta buna a altora si de la experti nutritionisti recomandati. Cat despre intrebarile sacaitoare: Eu iti sugerez sa-ti intre pe o ureche si sa-ti iasa pe alta pentru ca doar tie iti faci rau. Cred ca niciunul dintre aia nu-ti plateste facturile ca sa merite “osteneala” 🙂

 2. Radu-Mihai

  Tocmai vroiam sa-ti spun c-am slabit vreo 2-3 kile cu sarbatorile astea. :mrgreen:
  Muta-te la noi o luna si-ti garantez ca te-ngrasi; stiu eu o reteta.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Nu-s chiar atât de disperată să mă îngraș. 😛 Mai am vreme, n-am decât 25 de ani. Se spune că după 25 toată lumea se îngrașă … :))))

 3. Costin Comba

  O intrebare, ai fost la un nutritionist? facae minuni, in ambele directii. totul sta intr-o alimentatie corect aleasa pentru organismul tau. Dupa analize si teste se prescriu frumusel alimentele.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.