La PăuÅŸa …

Zilele trecute am făcut o vizită în sat, să observăm venirea toamnei la Păuşa. Pe drum am văzut starea în care a ajuns unul din locurile unde bihorenii munceau cu spor, pentru a-l ţării viitor, C.A.P.-ul. Ehe, acu a ajuns o adevărată paragină. Namol cat vezi cu ochii, vântul şuieră prin găurile imense din acoperiş iar gunoiul începe să-şi facă tot mai mult simţită prezenţa prin iarba ce a scăpat de vitele flămânde. Imaginea asta mi-a adus aminte de La Medeleni, romanul lui Ionel Teodoreanu, deşi chiar nu au nici o legătură.

Nici în sat n-am scăpat de ochiul vigilent al brutei mele mici care s-a pus pe pozat tot ce zărea obiectivul. N-am avut unde să mă ascund.

Încă de la intrarea în curte ne-a întâmpinat o frumuseţe mică.

puiut.jpg

Astă vară a venit pe lume alaturi de 2 frăţiori care, din păcate, nu au supravieţuit aventurii prin ogradă.

Oricum frumuseÅ£ea asta mică e tare năzdrăvană ÅŸi jucăuşă. N-are stare toată ziua ÅŸi mereu aleargă doar, doar va prinde coada mămicii sale. ÃŽmi plac la nebunie felinele. Poate pentru că ÅŸi eu sunt o “leoaică”.

puiut_lilisor.jpg

Mâine e o nouă zi, una plină de aventuri şi de evenimente neprevăzute. Bucuraţi-vă din plin de ceea ce aveţi. Eu ştiu că mă bucur din plin de lucrurile frumoase din jurul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.