Aha, bloggeri!

Între 2 articole mi-am găsit timp să citesc presa dar mai ales blogurile. Fiecare cu fericirea, sfatul sau amărăciunea sa.

Piticu şi Subiectiv cică s-au săturat de zăpadă. La Oradea e frig ca naiba dar nici urmă de omăt. Până şi la Timişoara a nins. Numai la noi nu! Şi eu care abia aşteptam să ningă!

Dida ne propune un nou poll, legat de un subiect tabu : sexul oral! Cine e pro, cine e contra, nu mai contează. Fiecare cu ce poate! 😛

Gheorghe scrie lucruri trăznite iar Dojo explică foarte frumos de ce se apuca unii de blogging. Eu aş fi rezumat totul la “Blogging helps you get laid“, dar mi-am dat seama că risc să nu mai primesc nimic de la bruta mică!

Didi e prinsă în flagrant delict!

Surpriza zilei vine de la Iepuraşu Designer. Inspirându-se din evenimentele sezonului a decis că e timpul ca lumea să afle ce se întâmplă de fapt pe aeroporturile închise din pricina viscolului. Adevăr mare ai scrijelit!

aeroport-copy.png

3 thoughts on “Aha, bloggeri!

 1. Ion

  In Brasov n-a mai nins de vreo 3 saptamani, dar inca e zapada…maricica as zice ca s-a pastrat …tinand cont ca temperatura maxima a fost -5…dar minima cred ca s-a dus si la -20 -30….

  Reply
 2. lilisor Post author

  La Oradea acum plouă ca naiba! N-am avut parte de zăpadă anul ăsta! Şi mi-e aşa de dor de iernile cu zăpadă multă, când ne dădeam cu sania şi făceam îngeraşi … off
  Braşovul e un oraş superb, am fost acum 2 ani pe acolo şi m-am îndrăgostit de oraşul ăla. 🙂

  Reply
 3. Sirg

  Eu nu mai intru nici pe propriile bloguri dar mai pe altele.. nu stiu cum am ajuns aici lol. Cautam si io pe net “xxx pozitii tari frate” si dau te tine. Imi place tema ta pt ca atunci cand ma plictisesc tare, incerc sa gasesc cea mai oribila combinatie de culori posibila, dupa care fac repede testul Lusher al culorii, functie de cele alese! Imi iese mereu f bine la bani sanatate si dragoste!
  Vremea: Ninsoare moderata, pe alocuri ploaie si stropi de noroi din trafic. Folositi umbrela cu moderatie, si evitati consumul excesiv de sare zahar si grasimi.

  Comment of the week by Sirg LOL

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.