Aha, bloggeri!

Între 2 articole mi-am găsit timp să citesc presa dar mai ales blogurile. Fiecare cu fericirea, sfatul sau amărăciunea sa.

Piticu şi Subiectiv cică s-au săturat de zăpadă. La Oradea e frig ca naiba dar nici urmă de omăt. Până şi la Timişoara a nins. Numai la noi nu! Şi eu care abia aşteptam să ningă!

Dida ne propune un nou poll, legat de un subiect tabu : sexul oral! Cine e pro, cine e contra, nu mai contează. Fiecare cu ce poate! 😛

Gheorghe scrie lucruri trăznite iar Dojo explică foarte frumos de ce se apuca unii de blogging. Eu aÅŸ fi rezumat totul la “Blogging helps you get laid“, dar mi-am dat seama că risc să nu mai primesc nimic de la bruta mică!

Didi e prinsă în flagrant delict!

Surpriza zilei vine de la Iepuraşu Designer. Inspirându-se din evenimentele sezonului a decis că e timpul ca lumea să afle ce se întâmplă de fapt pe aeroporturile închise din pricina viscolului. Adevăr mare ai scrijelit!

aeroport-copy.png

3 thoughts on “Aha, bloggeri!

  • In Brasov n-a mai nins de vreo 3 saptamani, dar inca e zapada…maricica as zice ca s-a pastrat …tinand cont ca temperatura maxima a fost -5…dar minima cred ca s-a dus si la -20 -30….

  • La Oradea acum plouă ca naiba! N-am avut parte de zăpadă anul ăsta! Åži mi-e aÅŸa de dor de iernile cu zăpadă multă, când ne dădeam cu sania ÅŸi făceam îngeraÅŸi … off
    BraÅŸovul e un oraÅŸ superb, am fost acum 2 ani pe acolo ÅŸi m-am îndrăgostit de oraÅŸul ăla. 🙂

  • Eu nu mai intru nici pe propriile bloguri dar mai pe altele.. nu stiu cum am ajuns aici lol. Cautam si io pe net “xxx pozitii tari frate” si dau te tine. Imi place tema ta pt ca atunci cand ma plictisesc tare, incerc sa gasesc cea mai oribila combinatie de culori posibila, dupa care fac repede testul Lusher al culorii, functie de cele alese! Imi iese mereu f bine la bani sanatate si dragoste!
    Vremea: Ninsoare moderata, pe alocuri ploaie si stropi de noroi din trafic. Folositi umbrela cu moderatie, si evitati consumul excesiv de sare zahar si grasimi.

    Comment of the week by Sirg LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.