Am ÅŸi eu Homebanking

Mi-am făcut cont la ING. Adevărul e că singurul motiv pentru care am optat pentru un cont la ING e faptul că oferă o dobândă de 6,3 % iar studenţii sunt scutiţi de taxe şi comisioane până la vârsta de 26 de ani.

Din fericire eu am numai 21 de anişori, sunt studentă, abia am devenit majoră după legile de peste ocean aşa că preţ de 5 ani pot să-mi strâng câţiva bănuţi pentru zile negre. Din nefericire banii puşi deoparte nu o să-mi ajungă să-mi cumpăr casa de vis, dar poate vor ajunge de un Beagle.

beagle.jpg

Nu vă sfătuiesc să vă faceţi conturi la BRD. Mai ales feriţi-vă de cardurile de credit de la BRD. S-ar putea să vă treziţi cu nişte comisioane şi dobânzi mult prea mari pentru sumele creditate. De fapt cred că în România cardurile de credit sunt printre cele mai păguboase, calculând după salariile medii ale populaţiei active. Citisem mai demult un articol pe tema asta şi mi-a rămas în minte. Plus că fostele colege de la o firmă de credit mi-au spus că întotdeauna cardurile de credit au avut dobânzi mai mari faţă de creditele din magazin.

Apropo de beneficii, la Vodafone exista oferta Campus pentru studenţi şi elevi. Un carnet vizat pe anul în curs, o carte de identitate, amândouă scanate şi trimise la Vodafone vă vor micşora abonamentul la 4 euro (parcă atât e la mine), 1 eurocent pe minut în Vodafone Campus şi 3 cenţi sms-ul. Poate mai sunt şi alte avantaje de care nu ştiu eu. Oricum pentru un student fără loc de muncă, ofertele sunt chiar avantajoase.

Uneori e bine să fii student în România!

P.S : for the record ăsta NU e post plătit! Serviciile astea le folosesc şi mă gândeam că mai sunt persoane care nu au aflat încă de ele şi poate au nevoie!

5 thoughts on “Am ÅŸi eu Homebanking

  • Cum e? I love Beagles! Imi doresc unul dar la bloc mi-e mila sa-l chinui. Mai ales ca mai bine de jumatate din zi suntem plecati la serviciu si saracutul sau saracuta ar trebui sa suporte cateva ore bune de singuratate!
    Poze ceva? Promit ca nu le pun pe blog fara voia ta!

  • :-))) E o nebuna :-)!!!! Curioasa, agitata, bagacioasa si taaaare alintata… Poze am tot pus pe blogul meu (te poti uita la categoria “Biggy”).

  • Treci pe la noi prin forum si o sa vezi ce inseamna sa ai un beagle:)
    E de apreciat ca te gandesti la catel, pentru ca un animal se poate obisnui in conditii vitrege, dar asta nu inseamna ca ii prieste.

    PS Am unul, in apartament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.