Modern times …

… ask for modern music and modern lifestyle!  Cel puÅ£in aÅŸa îmi spunea mai demult cineva. Eh, cred că cel mai mult contează cât de bine te poÅ£i adapta noilor tendinÅ£e (nu mă refer la modă), cum reacÅ£ionezi ÅŸi ce atitudine vei lua.

Postul ăsta pleacă de la o discuţie de demult cu un prieten care îmi spunea că sunt prea old fashioned. Şi motiva afirmaţia prin faptul că mereu am în geanta medicamente, ascult muzică veche, îmi plac lucruri care nu sunt în tendinţe şi refuz să iau în considerare anumite beneficii ale acestui secol.

Am stat şi m-am gândit şi am ajuns la concluzia că în anumite privinţe avea dreptate. Ascult muzică veche pentru că mă relaxează, pentru că atunci când gătesc e cea mai bună muzică pe care o pot asculta, pentru că anumite melodii au efect de marijuana asupra mea şi pentru că din când în când orice persoană are nevoie de o pauză. Asta nu înseamnă că nu ascult şi muzica de acum. Doar că o selectez ceva mai atent şi nu ascult orice piesă ce are bass şi chitară. Spre exemplu în seara asta m-am delectat cu Maroon 5 şi Republic One. Poate sunt doar subiectivă dar presimt că de Maroon 5 (apropo, Adam Levine chiar ştie să cânte şi are voce bună în comparaţie cu alte talente mult prea promovate) o să aud şi peste 10 ani. Melodiile lor sunt diferite de tiparul ce a învăluit, de câţiva ani încoace, industria muzicală internaţională.

maroon5.jpg

În privinţa medicamentelor, cred că orice femeie precaută are în geantă sau în ghiozdan măcar o tabletă de paracetamol. Sau her birth control pills.

Am ÅŸi cont de Hi5 dar nu îl folosesc. Din când în când mai intru să văd ce necunoscuÅ£i mi-au lăsat mesaje, ce propuneri am mai primit etc.  Apropo de Hi5, dacă la profil scrie cât se poate de clar că I’m taken, de ce se mai obosesc unii cu mesaje de genul “Când mai vii pe aici”, “Salut, eÅŸti frumoasă, aÅŸ vrea să ne întâlnim … ” ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.