Carnavalul Florilor Oradea

Vineri, 21 august 2009, sunteţi invitaţi la Carnavalul Florilor.
Anul trecut am ratat evenimentul, fiind plecaţi din ţară. Anul acesta voi face fotografii. Pentru blog, fireşte.

Ce se întâmplă la un astfel de carnaval?

Evenimentele sunt alcătuite din două părţi: dimineaţa de la ora 10:00 va avea loc o conferinţă pe tema: „Oradea şi Debrecen în Uniunea Europeană – strategii de dezvoltare”, în cadrul căreia vor susţine prezentări Marcel Boloş, din partea Primăriei Oradea şi Bak Ferenc, din partea oraşului Debrecen. În cadrul conferinţei vor avea loc şi două workshopuri cu tema: „Experienţe în domeniul furnizării energiei termice” şi „Eficienţă în gospodărirea deşeurilor”.

Între orele 14:00 -16:30 se va desfăşura alaiul carelor alegorice pe traseul: Bdul Dacia – blocurile Zigzag – Parcul Petőfi – parcarea de pe strada Independenţei, unde carele pot fi văzute până seara.

Începând de la ora 20:00 va cânta formaţia Danger, iar de la ora 21:00 va avea loc un concert susţinut de Bere Gratis. „Este prima dată când am încercat să aflăm părerea orădenilor, referitor la organizarea concertului de închidere a festivalului. Astfel pe site-ul Primăriei a fost postată o întrebare privind formaţia preferată de orădeni. Majoritatea celor care au răspuns au ales formaţia Bere Gratis ”, spune viceprimarul Biró Rozália.

ÃŽn paralel cu concertele din PiaÅ£a IndependenÅ£ei, de la ora 21:00, în ÅŸanÅ£ul Cetăţii va avea loc un spectacol muzical susÅ£inut de Teatrul Muzical „ Mandala” din Nyíregyháza.—-> Alexandru Seres

E musai să vezi alaiul de care. Si echipele de dansatori care se opresc în mijlocul şoselei şi dansează.

carnavalul florilor oradea
image credit: dora66

1 thought on “Carnavalul Florilor Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.