Concurs Comedy Festival Cluj

Și ție îți plac mult comediile? Te pasionează umorul de calitate? Ai șansa de a participa la Festivalul Internațional de Comedie de la Cluj, ce se desfășoară în perioada 10-18 octombrie 2009, dacă participi la următorul concurs:

1. Trebuie să scrieți un articol de minim 1.000 și maxim 3.000 caractere, cu tot cu spații. Povestiți-ne o întâmplare amuzantă din viața voastră, demnă de un film de comedie.
2. Dacă aveți blog personal, publicați textul pe blog, cu mențiunea “pentru concursul Comedy Cluj“, cu link către www.comedycluj.ro. Apoi trimiteți un link pe adresa andrei at andreicrivat punct ro – este obligatoriu să trimiteți linkul pe adresa asta, nu vă bazați pe trackback-uri.
3. Dacă nu aveți blog personal, trimiteți textul pe adresa de mail de mai sus.
4. Câștigătorul va fi ales de un juriu format din bloggerii Cetin Ametcea (Arhi), Laurențiu Balaban (Orădeanul), Sebastian Bârgău (Visurât), Andrei Crivăț, Ionuț Oprea (Clickio) și Vali Petcu (Zoso).
5. Concursul începe azi, 30.09.2009 ora 00.00 și se va încheia la data de 5.10.2009, ora 22.00.

Premiul constă într-un card ALL ACCES, care oferă pe toată durata festivalului – între 10 și 18 octombrie – liberă intrare la toate proiecțiile (inclusiv cele din competiție) precum și la toate party-urile din cadrul Festivalului.

1 thought on “Concurs Comedy Festival Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.