Incet, incet invat …

Mă bucur ca un copil prost de fiecare dată când îmi reuşeşte ceva, de fiecare dată când învăţ ceva nou.

Îmi plac persoanele care nu-ţi impun ceva ci te ajută să evoluezi, să înveţi să faci singur treaba, fără să depinzi de x oameni.

Multe persoane m-au întrebat de ce nu-l pun pe Laurenţiu să-mi modifice tema blogului, de ce nu-l las pe el să se ocupe de chestii tehnice. Dar atunci, care ar mai fi satisfacţia mea? Chiar îmi place să-mi bag nasul prin temă, să învăţ să lucrez cu programe de editat muzică sau imagini, să modific în HTML chestii. E munca mea, fie că stric ceva sau ba. Aşa învăţ din greşelile mele.

De ce să depind mereu de cineva când lucrurile alea le pot face chiar eu?!

La mijlocul anului trecut am făcut cunoştinţă cu basic HTML şi acces la server prin FTP. Laurenţiu mi-a arătat cum să modific pozele, cum să pun un link direct din editorul HTML fără să folosesc butoanele şi multe altele. Între timp am învăţat să pun bannere, să fac şi alte chestii. Da, multe le-am învăţat pe principiul “dacă fac asta oare ce se întâmplă”.

Acum sunt fericită că am reuşit să mă descurc cu un nou proiect pe care îl vom lansa în curând. Nu că ar fi mare scofală, dar când totul e nou şi nu ştii de unde să începi, lucrurile pot părea enorm de greoaie.

Pentru unii lucrurile astea par apă de ploaie, dar când mă uit în urmă eu văd cât de mult am evoluat. Dacă e să fac o comparaţie între ce aş fi învăţat dacă aş fi rămas la Lugoj, alături de persoane pentru care Hi5 e cel mai tare site şi ce am învăţat de când îl cunosc pe Laurenţiu, să spunem doar că am încă un motiv pentru care-l iubesc mai mult pe bruta mică.

Îmi plac oamenii care mă provoacă să învăţ mai multe, practic mă raportez la ceea ce ei ştiu şi mă motivează să merg mai departe şi să învăţ.  În schimb urăsc persoanele care, indiferent de greşeală, îţi taie orice elan.

Mă gândeam că şi cunoştinţele noastre sunt influenţate de anturaj. Uneori ai nevoie de un sprijin.

Tu ce motiv ai să fii fericit ?

9 thoughts on “Incet, incet invat …

 1. lilisor Post author

  Deea: oh, da! In Oradea inca e zapada desi noroiul de pe trotuare ce s-a format nu e prea placut…

  Lorant: cu un Mojito? 😀

  Ovidius: normal, doar e puiul meu drag! 🙂

  Perti: hai mai, chiar niciunul??

  Reply
 2. Falcuta

  Eu sunt fericita ca am reusit sa fac o fata din Rubick. Pe urma, l-am scapat pe jos si au iesit piesele. Acuma nu mai stiu sa le pun la loc. Poate cineva sa imi ofere sprijin in aducerea la normal a cubului?!:(

  Reply
 3. paradox

  Spuneai de persoanele care iti taie din elan la orice greseala… in mod sigur te referi la sefi sau colegi-sefi. Din pacate, unii se gandesc ca, daca te invata ceva, o sa le furi painea.
  Ma face fericit faptul ca in ultimii doi ani am evoluat indeajuns de mult incat sa le pot da peste bot celor enuntati mai sus, asta pentru ca acum nu mai invat de la ei, ci eventual invata ei de la mine.

  Sa dai mai departe cunostintele pe care le-ai dobandit; e o satisfactie mare cand cineva reuseste cu ajutorul tau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.