Nu inteleg rostul newsletterelor nedorite

Cei de la politica.tv mă spamează în continuare, deşi le-am trimis vreo 2 mailuri în care le explicam că nu am nevoie de porcăriile lor. Fireşte, nu m-au băgat în seamă şi trimit în continuare mailuri care acum intră direct în junk. Odată pe săptămână golesc şi eu junkul, fără să citesc mailurile.

Ce nu înţeleg eu: dacă ei ştiu că eu nu doresc spamul lor şi nici nu-l citesc vreodată, că doar e marcat automat ca spam, pentru ce se mai obosesc să trimită? Au vreo normă la trimis newslettere? Dă bine în rapoarte? Există vreo companie în spatele mizeriei de site, încât angajatul să trebuiască să dea raportul zilnic şefului, lăudându-se câţi abonaţi are?!

Aceeaşi chestie şi cu phishingul de la Raiffeisen. Oameni buni, mai schimbaţi şi voi bazele de date cu adresele de email. Serios că nu muşc la astfel de prostii. Nici nu mă obosesc să deschid mailurile voastre!

Chiar nu reuşesc să înţeleg! Asta e, azi sunt mai blondă …

2 thoughts on “Nu inteleg rostul newsletterelor nedorite

 1. Florin

  Doua chestii: “Odata” trebuie scris “o data”. Exista firme care fac asta, trimit newslettere, nu conteaza cu ce baza de date in fiecare zi sau depinzand de cum e specificat in contract deci ai scris degeaba articolul. Nimeni nu va tine cont de asta. Nimeni nu e amendat pentru spam.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Parca de cand cu noile norme gramaticale, “odata” se scrie mereu impreuna. Ma rog, asa am auzit, n-am stat sa caut. Sufar de lene cronica 😀
   Postul asta nu e scris ca sa acuz pe cineva, pur si simplu a fost o constatare care m-a amuzat in seara asta 🙂
   Mersi de vizita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.