[Poze] Serbarile Cetatii Oradea

Kitch! Cred că e cel mai bun cuvânt pe care îl pot folosi pentru a descrie astfel de manifestări. Nu ştiu cum e în alte orase sau alte ţări, dar mie mi se pare că la fiecare astfel de sărbătoare lumea devine din ce în ce mai nesătulă. Bagă în ei de parcă n-ar fi mâncat de secole, indiferent dacă mâncarea e bună sau rea, cheltuie sute de lei pe tot felul de porcării, după care se lamentează pe forumuri, prin vecini, pe la rude, că a fost o sărbătoare de rahat şi ei n-au bani.

Ce introducere stupidă am mai putut găsi şi eu. Însă asta cred despre sărbătorile astea! Mă rog, părerea mea e mai puţin importantă.
Am văzut câteva tarabe cu obiecte din lemn, foarte drăguţe şi interesante. Pe la 6 seara, când am fost noi pe acolo, era puţină lume, nu prea aveai ce face. Aşa că am făcut câteva poze şi am plecat.

Când am intrat în cetate m-am speriat de scena din interior. Sonorizare proastă. Încă n-am scăpat de durerea de cap ce m-a năpădit după ce am ajuns la faţa locului. Groaznic!

Din păcate, n-am putut ajunge de dimineaţă (din motive de curăţenie şi gătit!), aşa că fotografiile sunt realizate la evenimentele de seară. (click pe imagine pentru galerie!)

P.S: undeva în apropiere de Pasajul Vulturul Negru am văzut câteva domnişoare îmbrăcate în costume de epocă, împărţind îngheţate Waffa, cred. Super tare ideea campaniei!

4 thoughts on “[Poze] Serbarile Cetatii Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.