Beraria Draft @ Oradea

Prima dată când am auzit termenul “berărie“, l-am asociat cu o crâşmă infectă unde nu ai loc să tragi un pârÅ£ fără ca cel de lângă să nu afle. draft oradea

Un birt jegos plin ochi de alcoolici şi bărbaţi părăsiţi de neveste care-şi îneacă amarul într-o halbă mizerabilă de beutură în timp ce un barman sictirit le scuipă în pahar, doar-doar s-o scăpa de nemernici. Habar n-am de unde asocierea asta macabră, probabil se trage de la David Copperfield ale cărui aventuri le citeam în perioada respectivă.

Ei bine, aseară am scăpat de imaginea asta. Berăria Draft e un local bine aranjat, cu o servire ireproÅŸabilă ÅŸi mâncare bună. N-au decât preparate la grill ÅŸi ciorbe, adică mâncăruri ce merg bine cu berea, dar sunt delicioase! Noi am ales un Meniu Grill ce conÅ£inea cartofi prăjiÅ£i chips, cârnăciori, costiţă friptă, o aripioară de pui ÅŸi o pulpă de pui. Sosul de usturoi ÅŸi pâinea de casă le-am primit extra. Draft e unul din puÅ£inele localuri din Oradea unde am primit sos de usturoi făcut bine. Iar domniÅ£a ce ne-a servit a fost super amabilă. Ne-a prezentat tipurile de bere pe care le servesc, ce conÅ£in meniurile, ce conÅ£in sosurile, ba chiar a “îndrăznit” să ne întrebe dacă ne-a plăcut mâncarea ÅŸi dacă nu ne-au deranjat petrecăreÅ£ii din sala alăturată.

meniu grill

DeÅŸi Meniul Grill e pentru o singură persoană, să ÅŸtii că pot mânca bine 2 persoane din platou. Cartofii sunt foarte buni ÅŸi extrem de săţioÅŸi, iar după ce mănânci cărnurile, o bere la halbă merge ca unsă pe gâtlej. Ce-i drept, mâncarea asta e o bombă calorică pentru cei care Å£in cură de slăbire. Din fericire, noi nu facem parte din acea categorie de oameni 😀

Aseară a avut loc şi un concurs de băut bere. În camera principală era o adunătură grozavă de testosteron. Ne-am distrat copios pe seama lor când au început să cânte (probabil erau la finalul concursului) pentru a merge berea mai uşor pe gâtlej.

Ne-a plăcut localul, cu siguranţă vom mai merge pe acolo. Mai ales că au şi bere nefiltrată iar Laurenţiu e mare fan!

19 thoughts on “Beraria Draft @ Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.