Brr, frig mai poate fi-n Oradea!

Urăsc vremea asta „nehotărâtă”. Ba e destul de plăcut afară încât să ieşi cu un hanorac, ba e atât de rece încât ai nevoie de fular şi geacă. În casă e frig, însă până nu vor fi 3 nopţi consecutive cu temperaturi sub 10 grade, nu se bagă căldură în calorifere. Parcă asta era procedura. Aşa că îngheţ în casă! Adică 18-19 grade, câte sunt acum în cameră, sunt prea puţine pentru mine.

Am cumpărat un termos mare (fie vorba între noi, arată cam flower power, dar important e că ţine lichidele fierbinţi ore-n şir!) aşa că în fiecare zi fac ceai cald. Numai că un ceai nu prea rezolvă situaţia: ori vine căldura la calorifer, ori ne cumpărăm unul electric.

Dacă acum aveam centrală de apartament, nu-mi mai făceam griji de frigul din casă.  Setam temperatura termostatului la un anumit nivel şi centrala pornea numai când scădea temperatura din încăpere.

Sigur că aş putea da fuga până la cramă să cumpăr 4 litri de vin pe care să-i fierb cu piper şi scorţişoară, dar am impresia că ficatul n-ar fi atât de încântat de idee.

Tu cum faci faţă frigului? Nu vă lăudaţi cu centralele de apartament că imediat îmi fac bagajul şi fug la mami, unde-i cald şi bine!

6 thoughts on “Brr, frig mai poate fi-n Oradea!

 • Electric ÅŸi torturând ficatul :))
  E prima noapte de sâmbătă când stau acasă după ceva vreme. Nici măcar terorizând ficatul nu mai pot sta pe baltă (noaptea) pe vremea asta.

 • am baut vin fiert azi spre seara 🙂 de fapt, sambata seara.
  si dap, si mie mi-e frig, dar nu stiu, eu cred ca pot indura frigul fara multe batai de cap 🙂
  in rest, pun doua bluze pe mine si gata 🙂

 • no tu sor’mea stai tu linistita ca nu-i bai la ficat daca bei vin!!si doctorii il recomanda, iar daca e vin de crama si mai bine, e de calitate vb aia vinul e bun pt femei doar daca il beau barbatii:-)))!!! sorry sor’mea nu vreau sa fiu misogin!!!!
  salutari si lui Lau!!! hai v-am pupat!!!

 • Eu plec de-acasa.. Stau cateva ore de-mi ingheata oasele si la un moment dat imi iau lumea-n cap si plec. Miscarea ma mai incalzeste. Mai beau unceai o cafa prin oras..poate un shot de teq seara, mai pun in miscare sangele..

 • Pai la 18-19 laponii si iatcu mai pun inca un cub de gheata in vinul fiert asta toamna.
  Pare’mi’se ca treaba cu frigu’ e o cochetarie tipic muiereasca pentru a fi un picut alintate/incalzite de porcu-barbat, incalzit mereu de vodculita.

  Io cum ma incalzesc? Pai discutii incinse cu nevasta pe tema focoaselor colege de birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.