Caravana Gutenberg in Oradea

Librăria Gutenberg din Oradea organizează în perioada 1 martie 2010 – 24 iunie 2010 o expoziţie cu vânzare de cărţi şcolare in scoli, adresate atât elevilor, cât şi profesorilor.
Sub numele de Caravana Gutenberg, librăria noastră îşi propune o colaborare strânsă cu instituţiile scolare şi va marca începutul acţiunilor concrete menite să stârnească interesul copiilor pentru lumea carţilor.
Caravana îşi va începe traseul la data de 1 martie 2010 şi se va desfăşura timp de 4 luni. În această perioadă, echipa Librăriei şi a Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea va ajunge în şcoli şi va face tot posibilul să îi determine pe elevii cu vârste cuprinse între 6 si 18 ani să acorde atenţie lecturii şi studiului.
Caravana se va opri pe data de 24 iunie 2010, zi în care se vor sărbători 612 ani de la naşterea lui Johann Gutenberg, metalurgist şi inventator german, renumit pentru contribuţia sa remarcabilă la tehnologia tiparului si totodată patronul librăriei al cărei nume îl poartă.
Suma de 10% din vânzarea cărţilor din cadrul Caravanei va fi donată Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea pentru ajutorarea a 120 de familii nevoiaşe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.