Cât costă un moment de neatenţie? 700 de lei!

Fără să includ călătoria cu taxi până la cabinetul medical, 690 de lei! Atât a costat o pereche nouă de ochelari de vedere + consultaţia oftalmologică.

Ce-i drept, doar rama din titan a fost vreo 300 de lei, iar lentinele de plastic special, cu „n-şpe” mii de filtre a costat cel mai mult: 370 de lei! Mi-a cam stat inima-n piept când am auzit costul final! Mai ales că nu am dioptrii mari.

Vestea proastă sau bună, încă nu-mi dau seama cum e, a venit de la tanti doctor care mi-a recomandat lentilele. Cică punctele alea confuze şi ciudate pe care le vedeam de la o distanţă de 3 metri erau litere. Eureka! Probabil de aceea nu recunosc omul decât atunci când e aproape de mine. Motiv pentru care mi-a recomandat lentile cu minus. Tot 0,5, dar cu minus.

Pe de-o parte mă bucur că în sfârşit îmi voi relaxa ochii, ultimele 2 săptămâni fără ochelari de vedere au fost crunte. Mă durea capul, ochii, nu mă puteam concentra. Parcă am devenit dependentă de ochelari.

Încă n-am desluşit misterul perechii pierdute. Bănuiesc în continuare pisica, ştiu că s-ar răzbuna oricând pentru că am spălat-o acum vreo 3 săptămâni şi-am râs cu poftă de burtica ei grasă!

14 thoughts on “Cât costă un moment de neatenÅ£ie? 700 de lei!

  • Păi, da, că doar nu era să iau rame din plastic pe care să le distrug în 2 săptămâni. De aia am preferat lentile de plastic, pe astea nu le pot ciobi.

 • Exact atat am platit si eu pentru ochelari si am tot -0.5 am 🙂

  Adevarul e ca puteam alege si rame mult mai ieftine, dar dat fiind ca ochelarii ii porti in fiecare zi, conteaza mult designul si calitatea ramelor.

  • Da, puteam alege ceva mult mai simplu, dar titanul e uÅŸor, nu se rupe ÅŸi arată mult mai simplu ÅŸi cochet.
   Am văzut nişte rame din plastic, urâte foc, dar care cică au cea mai mare căutare. Eu sunt mai în urmă cu moda, prefer ceva uşor care nu-mi face răni pe nas şi arată bine.
   Nu-mi plac ramele mari şi butucănoase.

   Plus că ramele din titan pentru femei sunt mai puţin folosite, din câte zicea domniţa de la magazin. Eu tot insistam cu titan, ea îmi strecura apropouri cu ce se poartă. Pentru bărbaţi oferta era foarte generoasă în privinţa ramelor din titan, culmea!

  • De aia am fost azi rapid la oftalmolog ÅŸi am dat comandă de ochelari. DeÅŸi nu am probleme mari, am devenit oarecum dependentă de ochelari. Ciudat 🙂

  • Ooo, dar ÅŸi rama veche, de acum 5 ani, tot din titan era. Doar că a costat mult mai puÅ£in. Pe atunci am dat 99 de lei pe ramă ÅŸi încă 99 pe lentile. De asta am fost ÅŸocată când am auzit cât mă costă ochelarii. Dacă nu pierdeam ochelarii vechi, foloseam aceeaÅŸi ramă ÅŸi schimbam doar lentilele. Era perfectă! Asta e, dacă n-am fost atentă un moment …

 • la Altex ar fi fost si mai ”eftin”.
  Iatcu, acu’n an, o fost fuoarte destept. Si-o luat ochelari de numa 1800 de lei. Pai o platit cam asa:
  300 de lei rana, 350 de lei fiecare lentila si de restu am platit privelistea. Doar de trei doftorite decoltate o fost nevoie pentru schimbarea opticii cu care plecasem la cumparaturi, si anumea cea de zgircit.
  – pfuuuooaaaa ce bine va shade cu astia zicea prima.
  – ba cu astia, zice a doua.
  – ba cu ma-ta de idiot! o zis nevasta-mea.

 • Damm … si eu trebuia sa port ochelari deoarece de la distante nitel mai mari am probleme dar multumesc lu dumnezeu ca nu imi face probleme adica nu ma doare capu si din alea.
  Cand oi fi Blind As A Bat atuncea mioi face si eu 😀
  P.S. – Pana gasesc gaurica nu`mi trebe ochelari :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.