LeapÅŸa: 20 de lucruri pe care le iubesc

Încă un post din categoria „Lilişor, narcisista!”. Sunt multe lucruri care-mi plac la nebunie, pe care le ador, despre unele am scris deja, despre altele nu cred că voi scrie. Nu cred că te interesează ce marcă de absorbante prefer sau cum îmi place să dorm. Dar dacă Dani vrea să ştie, atunci să nu-l lăsăm curios că nu e frumos!

Oricum, nu te sfătuiesc să-i spui partenerului de la prima întâlnire ce îţi place să faci, să mănânci, să bei etc. Lasă-l să pună osul la treabă şi să afle, dacă-i interesat.

Bun. Top 20 lucruri pe care le iubesc arată cam aşa:

 1. mami, tati, soră-mea, bine, treacă-meargă şi pe frate-meu. să nu spună că l-am lăsat pe nicăieri chiar dacă el e pe nicăieri. adică, e prin „străinezia”, să nu înţelegi alte chestii.
 2. laurenţiu. d-aia!
 3. animalele. dar nu în sensul ăla sexual sau pervers ci în sensul „Awwwww!” când orice fetiÅŸcană face ochii mari ÅŸi ar sări să smotocească orice creatură pufoasă i-ar ieÅŸi în cale. ÅŸi prin „creatură pufoasă” nu mă refer la un bărbat păros (yuck!) ci la un pisic Scottish Fold, un Beagle, un Bulldog, o tarantulă etc. 😀
 4. îngheÅ£ata. viaÅ£a ar fi atât de caldă fără îngheÅ£ată …
 5. vinul roşu demisec. pentru că nu dă dureri de cap şi pişcă puţin limba.
 6. bebeii. i’m a sucker for babies!
 7. să dorm! aÅŸ dormi ÅŸi 18 ore pe zi, dacă m-ar lăsa cineva …
 8. sarmalele făcute de mami. ştii glumele alea de la negri cu „Yo mamma..”?!. ei bine, la noi era ”Maică-ta nu face sarmale aşa bune cum face maică-mea!”
 9. ciorba de burtă pe care o pregăteşte tati şi friptura de miel. mmm, nimeni nu le pregăteşte mai bine decât tati! Da, bărbaţii-s bucătari buni, păcat că al meu Laurenţiu nu ştie găti!
 10. Dr. Sheldon Cooper din The Big Bang Theory. Chiar dacă se apropie de 40 de ani 🙁 . Probabil e o atracÅ£ie ciudată faţă de geeks.
 11. Johnny Depp. Dar e o iubire d-aia platonică, cum spuneau colegele de clasă în liceu, chiar dacă multe dintre ele nu ştiau sensul cuvântului „platonic”. Era la modă termenul :))
 12. Lugojul. Că e oraşul unde am copilărit, unde am trecut prin mai multe lucruri bune decât rele, pentru că acolo e acasă! Şi pentru că nimeni nu se uita urât la mine când îmi aruncam sandalele din picioare şi mă cocoţam în dud.
 13. Oradea. Pentru că acum aici e casa mea, chiar dacă nu e „acasă”.
 14. murăturile. mmm, salivez numai când mă gândesc la aşa ceva. acum visez la un castron plin cu gogonele movulii, ardei copt, castraveciori şi ardei umplut cu varză. Bea o gură de apă şi înghite rapid dacă nici tu n-ai murături în casă la ora asta.
 15. casele evreieÅŸti. din motive pe care le-am mai spus deja.
 16. pleskăviţa sârbească din Timişoara. nicăieri n-am găsit pleskăviţă mai bună.
 17. oamenii sinceri.
 18. pantalonii scurţi. nu ştiu de ce se spune că după 20 de ani nu se cade să porţi pantaloni scurţi şi nici că-mi pasă. n-am picioarele Shakirei, dar rău nu-mi stă. n-am celulită, deci nu văd de ce nu aş purta aşa ceva.
 19. florile. când voi creşte mare, sper să am casa mea cu o grădină mare unde să pot planta flori, roşii şi gazon unde să se joace 3 pisici şi 2 câini.
 20. să studiez clădirile. cineva-mi spunea că-s cu capul în nori pentru că mereu observ florile de la balcoane, ferestrele decorate şi oamenii plictisiţi,  norii senini sau întunecoşi etc. prefer să observ lucruri decât oamenii de pe stradă. în felul ăsta nu judec şi nici nu condamn stilurile vestimentare sau coafurile.

ÃŽÅ£i pasez leapÅŸa asta. Da, tu cel/cea care citeÅŸti postul ăsta. 😀

10 thoughts on “LeapÅŸa: 20 de lucruri pe care le iubesc

 • Foarte frumos. 🙂
  Eu iubesc: sa citesc carti bune, poezia, pictura, fotografia, filmele, muzica, hmm formele de arta in general, muntele, marea, florile si mai ales floarea soarelui, oamenii sinceri – si eu, prajitura cu branza, Alex :), sa calatoresc, sa visez cu ochii deschisi, orasul Iasi, sa fac oamenii sa rada, sa fac cadouri – mai mult decat sa primesc, familia si mai ales pe frate-meu :), porcusorul de Guinea, fustele :p, iarna pentru zapada, toamna pentru frunzele ruginii, vara pentru ca e fierbinte, primavara pentru ca e o trezire din amorteala… 🙂

  • Ahaa, deci ÅŸi tu ai frate! Åži porcuÅŸor de Guinea. Ceva nu se leagă :)) Åži mie-mi place muntele, mai ales să mă caţăr pe stânci. Cred că-mi place mai ales senzaÅ£ia aia de frică de la început, când abia apuci să te caÅ£eri ÅŸi încă n-ai realizat că oricând poÅ£i pica în gol. :))

   ÃŽnsă dintre vară ÅŸi iarnă, mereu am preferat vara ÅŸi căldura. Poate pentru că vara pot dormi mai mult ÅŸi mai adânc. Partea nasoală e că am ÅŸi coÅŸmaruri mai nasoale 🙁

  • Tocmai de aia îl iubim. Că ÅŸtim că niciodată n-am putea trăi cu un asemenea bărbat, oricât de geniu ar fi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.