Produse pentru hidratarea pielii

Cărei femei nu-i place pielea fină?

Vine vara, adică vremea fustelor scurte, a tricourilor mulate fără mâneci, a pantalonilor scurţi care scot în evidenţă atât cât trebuie, însă nu prea mult pentru a fi vulgară… Vine sezonul când nu mă mai pot ascunde în spatele hainelor groase.

Sunt atâtea mituri legate de îngrijirea pielii încât nu ştiu ce să mai cred. Unele spun că săpunul e perfect pentru corp dar deloc indicat tenului, altele promovează gelurile de duş cu nu-ştiu-ce-flori-rare şi săruri ale căror nume abia le pot pronunţa. Pfu, am ajuns să testez produse după produse, în speranţa că voi găsi ceva ce mi se potriveşte. Iar săraca mea piele, mai ales în zona braţelor, are de suferit.

Acum am ajuns la Dove, mai exact la Dove VisibleCare. Deodorantele şi stick-urile Dove (gama Originals îmi place mult) au fost mereu potrivite pielii mele, de ce n-ar fi şi produsele astea bune?!

Datorita nivelelului minim de agenti de hidratare, gelurile de dus obisnuite pot provoca senzatia de piele uscata, chiar imediat dupa dus. Dove VisibleCare este creat special sa ii redea pielii catifelarea si sa nu o usuce, datorita ingredientelor speciale folosite. Astfel, in numai 7 zile, pielea este mai catifelata si mai neteda, iar in 3 saptamani, pielea este vizibil mai frumoasa. spune reclama de pe site

În plus, mi s-a părut foarte mişto ideea de “Ambasadoare Dove“. Adică, foloseşti Dove Visible Care, scrii rezultatul pe site şi poţi câştiga şedinţe la SPA sau poţi deveni imaginea Dove. Poţi adera la campania care durează până-n 31 iulie. Ne vedem acolo să mai povestim despre frumuseţe?

4 thoughts on “Produse pentru hidratarea pielii

  1. Pingback: Tweets that mention Produse pentru hidratarea pielii | Lilisor.net: blog personal feminin -- Topsy.com

  2. adryana

    Si eu am folosit Dove si inca mai folosesc si mi se par foarte bune produsele. imi place mai ales crema pentru corp, pentru mine e super, mai ales on zona genunchilor. bine zici tu cu vara si fustele. ar fi pacat sa ne ascundem in spatele unor haine lungi din cauza bataturilor sau a pielii uscate. doar o data suntem tineri, nu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.