Strângere de conserve şi hrană pentru căţei şi pisici

După modelul “Donează o conservă” organizat de Asociaţia Robi în Bucureşti, în Oradea va avea loc un eveniment similar de strângere de conserve şi hrană pentru câinii şi pisicile din centrele de adopţii din Oradea.

Asociaţiile „Prietenii Pisicilor”, „SOS Dogs” Oradea şi Animăluţul.ro vă invită sâmbătă, 18 decembrie 2010, începând cu ora 11 la Era Shopping Park la prima ediţie a campaniei de strângere de conserve şi hrană uscată pentru animăluţele fără stăpân din Oradea.

Scopul campaniei este de a le asigura câinilor şi pisicilor din cele două adăposturi orădene hrana pentru a trece cu bine peste această iarnă.

Centrul “SOS Dogs Oradea” numără deja peste 400 de câini, iar centrul de adopţii pisici “Prietenii Pisicilor” a atins maximul de 30 de pisicuţe şi pisici adulte. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor ce iubiţi animalele, câinii şi pisicile fără stăpân din Oradea se vor bucura de o iarnă mai uşoară cu hrană din belşug.

Este binevenit orice ajutor din partea voastră: o conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.

strangere mancare pentru animalute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.