You can run, but you can’t hide!

Polițiștii știau că Alfred Hightower are o pasiune pentru jocurile online așa că a fost de-ajuns să ia legătura cu Blizzard.  Alfred, dragul de el, se ascundea în Canada. Buhuhu!

Nene ista are acum cât, 65 de ani? Ah, 72. Pornim de la premisa că a fost virgin până la 18 ani, până în clasa a 12-a. Bun, adică în decursul a 54 de ani i-au trecut prin aÈ™ternuturi aproape 13.000 de femei?! Gizăs! Mă mir că a prins 72 de ani la cât erau de răspândite bolile în trecut. TotuÈ™i, avocatul lui Beatty susÈ›ine că informaÈ›iile apărute în presupusa biografie a actorului nu sunt reale. Mă rog, nu m-ar mira să aflu că Warren a fost un adevărat lover-man. Și acum se È›ine bine. Păcat că-i atârnă toate …

  • Numai jurnalist să nu fi în Bulgaria! Cumplit!
  • Heidi Fleiss ar trebui sterilizată! Cum poÈ›i să spui că avortul e cea mai bună metodă contraceptivă?! Stupid cunt! Nu vrei să ai copii, simplu, îți legi trompele, bagi sterilet, sunt sute de metode contraceptive. Nu, e mai simplu să spui că avortul te protejează de maternitate… Vorba Nebuloasei: „unele femei ar fi chiar misto, daca n-ar fi atat de proaste”!

La final o poză cu o creatură drăguță, așa cum te-am obișnuit deja. Cam așa arătam azi dimineață, în drum spre serviciu, ca un pinguin! Da, gheața de pe trotuare n-a vrut sub nici o formă să cedeze farmecelor mele, ba chiar s-a încăpățânat să ne luăm la trântă de vreo câteva ori. Dar am rezistat eroic și am ajuns la birou fără membre rupte ori nas spart!

sursă imagine

2 thoughts on “You can run, but you can’t hide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.