ciorapei cu gaura

Ciorăpei cu găurică. Pentru Lolita din tine!

Io, ca mulţi alţi oameni care au adrese de mail şi le verifică din când în când, primesc mult spam. Şi când zic mult, mă refer la foarte mult. Uneori şterg mailul doar după ce-i citesc subiectul, alteori, cum a fost şi-n cazul ăsta, intru să văd despre ce e vorba. Dar nu dau click! Nuuu, doamne fereşte! Dacă le cresc rata de click?! Pe cheltuiala mouse-ului meu?!

No, spam-ul de azi e de la ceva magazin online de lenjerie. Şi subiectul mailului era ceva cu ciorăpei. Io ador ciorăpeii! Mai ales dacă-s coloraţi şi flauşaţi. Pe măsură ce se încărca mailul (că i-a luat vreo 30 de secunde), mă şi imaginam cât de mult o să le mulţumesc ălora de mi-au trimis spam-ul. Pentru că vreau să-mi iau ciorapi lungi, d-ăia de pot fi purtaţi pe sub rochii. Nu de alta, dar ultima pereche s-a întâlnit cu gheara lui Ţiţic.

Şi de îndată ce s-a încărcat mailul, ce crezi că mi-a fost dat să văd? Ni, la ea, spurcăşenia! Cum să port io, femeie serioasă şi cu planuri de măritiş la 40 de ani, ciorapi cu gaură la … ştii tu ce?!

Ptiii! Blestemaţilor! Cum ispitiţi voi oamenii serioşi în timpul serviciului…

O singură nedumerire am: unde-o fi dispărut degetul mare al domniţei din a 5-a imagine?! 😀

ciorapei cu gaura

3 thoughts on “Ciorăpei cu găurică. Pentru Lolita din tine!

 1. Pingback: Uitarea are minte scurtă | Teologie pentru azi

 2. iatcu

  E amputat ori s-o agatat intr-un ochi de la ciorap. Sincer, m-as duce sa verific si asta doar pentru a-TI satisface curiozitatea si inlatura nedumerirea.

  Reply
 3. cosmin

  woooow…deci zici ca adori ciorapei de dama …ehee si eu…am chiar un fethis cu ei…si cei din imagine sunt mega sexy..:*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.