Colţul Cititorului prinde contur

Încet-încet, Colţul Cititorului, căruia i-am pus bazele azi, prinde contur. Primele cărţi au poposit deja în biblioteca alternativă din Lazy Corner, pe Delavrancea nr. 1.

Cum funcţionează:

Toţi participanţii de la Schimb de Cărţi au primit (cei care n-au fost astăzi, vor primi la ediţiile viitoare) o legitimaţie pe baza căreia vor putea împrumuta cărţi din biblioteca improvizată. Cum ţinem socoteala cărţilor? Printr-un tabel pus la punct în Google Docs la care au acces toţi cei care şi-au inclus cărţile în acest proiect.

Avantajul cititorului?

În primul rând, poţi lectura din biblioteca noastră orice carte doreşti, când o doreşti, lăsând alta în loc. Lunar ne vedem la Schimb de Cărţi şi reîmprospătăm oferta de literatură, încercând să-i convingem pe ceilalţi de ce merită citite anumite opere. În al doilea rând, ca membru al acestei biblioteci, te poţi bucura de câteva beneficii din partea localului.

Pe o foaie, care va fi găsită la finalul fiecărei cărţi din biblioteca alternativă, vă încurajez să scrieţi primele impresii despre carte, după ce-aţi terminat de citit. În acest fel, dacă nu puteţi participa la o ediţie Schimb de Cărţi, cine va dori să împrumute cartea, va putea să-şi facă o idee din descrierea pe scurt pe care i-o veţi face.
Simplu, nu?

Pentru detalii despre proiect, contactează-mă prin email!

3 thoughts on “ColÅ£ul Cititorului prinde contur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.