Cum a fost la ExpoMariage Oradea?

A fost frumos, mulţumesc de întrebare! Cred că ăsta e răspunsul standard al multor doamne şi domniţe care ajung pe la vreun târg şi văd atâtea rochii, bijuterii, torturi şi tortuleţe, fântâni de ciocolată, buchete de mireasă, feţe de masă rozalii şi câte şi mai câte.

Fost-am şi la Expomariage Oradea, ediţia de toamnă, şi ne-am minunat de lucruri. Cea mai scumpă rochie din cadrul târgului costa doar 8600 de euro. Practic atât cât îi ia unui blogăr să mai pună un banner şi să mai vândă un iPad. Hai 2, că Steve s-a zgârcit şi le-a făcut prea ieftine!

Rochiile nu m-au impresionat. Åži asta pentru că eu, atunci când mi-o veni rândul, nu mă văd împopoÅ£onată într-o rochie tip prinÅ£esă. Io am pretenÅ£ia ca rochia să-mi permită să merg la toaletă fără ca cineva să-mi Å£ină de catrafuse în timp ce … mă rog, ce facem cu toÅ£ii când vizităm privata.

ÃŽn schimb mi-a plăcut că oferta de fotografi de nuntă ÅŸi de sonorizări a fost cuprinzătoare. Am găsit de toate pentru toÅ£i! De la interpreÅ£i de muzică populară (probabil, la cerere, execută ÅŸi câte-o maneluţă, să nu se supere naÅŸu mare), la profesioniÅŸti într-ale sonorizării. Pachetele, cel puÅ£in la unul dintre expozanÅ£i, încep de la 1800 de lei sonorizarea ÅŸi jocul de lumini, iar pentru pachetele video, foto, sonorizare ÅŸi lumini, mirii achită suma modică de 3300 lei! Rezonabil 🙂

Probabil cel mai atractiv stand de la ExpoMariage l-au avut cei de la Ramada. Simplu, elegant, cochet, alb. Mult alb ÅŸi discret roÅŸu, pe ici, pe colo.

De punctat prezenţa celor de la Amazing Visuals. Între voi şi Tonţ, mi-ar fi greu să aleg.

Per total, merită să mergi la astfel de târguri dacă te pregăteşti de nuntă. Am văzut rochii la preţuri bune, iar modelele nu erau deloc de lepădat.

p.s: ghiceÅŸte blogăriÅ£a care se va mărita 😛

4 thoughts on “Cum a fost la ExpoMariage Oradea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.