Cum a fost la ExpoMariage Oradea?

A fost frumos, mulţumesc de întrebare! Cred că ăsta e răspunsul standard al multor doamne şi domniţe care ajung pe la vreun târg şi văd atâtea rochii, bijuterii, torturi şi tortuleţe, fântâni de ciocolată, buchete de mireasă, feţe de masă rozalii şi câte şi mai câte.

Fost-am şi la Expomariage Oradea, ediţia de toamnă, şi ne-am minunat de lucruri. Cea mai scumpă rochie din cadrul târgului costa doar 8600 de euro. Practic atât cât îi ia unui blogăr să mai pună un banner şi să mai vândă un iPad. Hai 2, că Steve s-a zgârcit şi le-a făcut prea ieftine!

Rochiile nu m-au impresionat. Şi asta pentru că eu, atunci când mi-o veni rândul, nu mă văd împopoţonată într-o rochie tip prinţesă. Io am pretenţia ca rochia să-mi permită să merg la toaletă fără ca cineva să-mi ţină de catrafuse în timp ce … mă rog, ce facem cu toţii când vizităm privata.

În schimb mi-a plăcut că oferta de fotografi de nuntă şi de sonorizări a fost cuprinzătoare. Am găsit de toate pentru toţi! De la interpreţi de muzică populară (probabil, la cerere, execută şi câte-o maneluţă, să nu se supere naşu mare), la profesionişti într-ale sonorizării. Pachetele, cel puţin la unul dintre expozanţi, încep de la 1800 de lei sonorizarea şi jocul de lumini, iar pentru pachetele video, foto, sonorizare şi lumini, mirii achită suma modică de 3300 lei! Rezonabil 🙂

Probabil cel mai atractiv stand de la ExpoMariage l-au avut cei de la Ramada. Simplu, elegant, cochet, alb. Mult alb şi discret roşu, pe ici, pe colo.

De punctat prezenţa celor de la Amazing Visuals. Între voi şi Tonţ, mi-ar fi greu să aleg.

Per total, merită să mergi la astfel de târguri dacă te pregăteşti de nuntă. Am văzut rochii la preţuri bune, iar modelele nu erau deloc de lepădat.

p.s: ghiceşte blogăriţa care se va mărita 😛

4 thoughts on “Cum a fost la ExpoMariage Oradea?

  1. Pingback: Experienta Expomariage - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.