Flori de Oradea, aprilie 2011

Pentru că azi nu am chef să scriu şi pentru că toată lumea intră pe net ca să se uite la poze, I have got some pretty flowers for you. Nu-s cele mai bune imagini, în definitiv, încă mai am o mulţime de lucruri de învăţat despre aparatul ăsta.

11 thoughts on “Flori de Oradea, aprilie 2011

  1. lore

   imi cresc marar, busuioc si patrunjel in gradina! vezi cu ce vii la contraoferta!

  2. lilisor Post author

   Io am busuioc, oregano (care e cam subnutrit, săracul!), leuştean, crăiţe, albăstrele, lavandă, crinul păcii şi încă vreo 2 tipuri de flori care nu ştiu cum se numesc acum. Le-am pus hârtii cu numele în ghiveci. Şi urmează să pun pătrunjel, roşii şi încă vreo 2 soiuri de flori. Total: 3 jardiniere şi 3 ghivece. 😀

 1. iatcu

  Stapinesti tehnica de baza. Ce ramine de facut? Lasa-ti aparatu’ sa faca ce stie mai bine, minuneaza-te la fiece reusita si bucura-ti prietenii cu poze.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Da, ştiu să apăs pe buton până la jumate să focalizeze, apoi să apăs butonul până se aude click. :)))
   Merci pentru încurajări 🙂

 2. Pingback: Oradea – capitala verde a României! | Lilişor.net

 3. nico

  Buna ziua.Pozele sunt foarte frumoase,eu am o altfel de intrebare…:) nu stii cumva cum se numeste floarea rosie in ghiveci din a 15-a poza? o am si eu si ascauta niste info despre ingrijirea ei.Multumesc si scuze de off-topic!

  Reply
  1. ioana

   Exact datorita florii asteia am intrat pe acest blog, total intamplator. Ca sa vezi! Si tot nu am aflat ce planta e, caci asta caut si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.