Links @ 7 ianuarie

De obicei, când văd un preţ care se termină în .99, .79, .59, rotunjesc, fără să mă gândesc la reduceri.

Să nu vă aud cu superstiţiile legate de sfârşitul lumii! E abia 2011, mai avem un an până-n 2012 :)) Sau încă vreo 31 de ani până în 2042.

Un articol excelent despre cum fugim de responsabilităţi când suntem tineri şi cum ne-am mai prelungi copilăria, chiar şi atunci când, biologic vorbind, am ajuns la maturitate.

Pare să fie o legătură între o crimă petrecută în urmă cu 30 de ani şi una recentă. Ambele victime au fost găsite în acelaşi loc, strangulate, fără pantofi şi nu au fost agresate sexual. Dar de ce criminalul ar fi ucis o altă femeie după 30 de ani de la prima crimă?

Despre experimentul lui Milgram am citit mai multe acum vreun an. Foarte interesant, dar crud în acelaşi timp. Dacă nu mă înşel, experimentul e amintit şi într-o carte de jurnalism despre comunicare, eu aveam doar câteva capitole copiate din carte.

La final, o poză cu monstruleţu pe când avea fundul mic:

1 thought on “Links @ 7 ianuarie

  • De fapt, inspirandu-ma din serialele politiste la care ma uit, eu cred ca nu e acelasi criminal care a ucis acum 30 de ani. S-ar putea sa fie, cu o probabilitate considerabila, un alt criminal care imita originalul.

    Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.