Muzică pentru pisici, dar nu şi pentru Ţiţic!

pisica in balcon

Mâţa mea e mai specială. Dar nu în sensul ăla de serial killer kitten specială (deÅŸi, cu pisicile nu poÅ£i să ÅŸtii niciodată!). Tot intrând din site în site prin Stumbleupon, am dat de-un site cu muzică pentru … pisici! Åži pentru că Å¢iÅ£ic tocmai se tolănise lângă mine-n pat, gâfâind de zor după ce alergase după ale sale beÅ£e de plastic, mi-am zis c-ar merita o încercare. Să văd cât de mult o liniÅŸteÅŸte. Sau ce sentimente i-o mai trezi.

No, ÅŸi să nu-Å£i vină să crezi! La câteva secunde după ce începe melodia să se audă, numai ce-o văd pe-a mea mâţă nebună ridicându-se rapid în picioare. Pfuai, imediat m-am gândit la cât de geniali or fost ăia de-or creat muzica aia pentru pisici. Mă ÅŸi vedeam dând play la demo (că doar suntem români, e scump dom’le Å£idiul, vreo 25 de lire, ne mulţămim ÅŸi cu demo) de fiecare dată când Å¢iÅ£ic e supărată că n-o bag în seamă sau n-are chef de joacă.

După 15 secunde de melodie, o şi văd cum tot îşi învârte capul, cum parcă ţopăie prin pat! Clar, nu iau tot ţidiul, că uite ce-i face demo-ul, mi-am zis.

Åži de-o dată auz un bâzâit. Suna cam… fals, nu era de pe melodie.

Era o muscă! Ţiţic e înnebunită după insecte, când vede o găgăriţă pe exteriorul ferestrei, atâta o pupă şi-o salută cu lăbuţa, că trebuie să şterg fereastra de balele ei :))

6 thoughts on “Muzică pentru pisici, dar nu ÅŸi pentru Å¢iÅ£ic!

  • Pai si pisiciurile au caractere diferite si, bineinteles, si gusturi diferite. Poate nu i-o fi placut ei taman melodia aceea. Dar stii, gusturile nu se discuta!

    • Pfu, să ÅŸtii că are Å¢iÅ£ica mea un temperament tare ciudat. ÃŽi place Yiruma în schimb. Sau, mă rog, cred că-i place pentru că mereu adoarme când ascult Yiruma :))

    • Åži să-l chinuie pisica?! E ÅŸi aÅŸa destul de zvăpăiată, cu un câine prin casă n-ar mai sta locului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.