A murit muzica, traiasca zgomotul!

Văzând că Anda Adam și Corina reprezintă artistele de succes ale României, serios că la asta mă gândesc: la cum am asistat pasivi și delăsători, de mii de ori, la funeraliile muzicii de calitate! După ce-am rezistat, cu greu, ascultând piesele astea, am recurs la o doză de anti-venin muzical cu Nirvana! O fi Kurt Cobain mort, dar muzica lui e de n-șpe mii de ori mai digerabilă!

Munky Funky?! Dumnezeule, pe ce gaură au ieșit sunetele astea când a fost compusă melodia? Dacă astea-s artiste de succes, Dumniezo cu mila, că cine știe ce vremuri ne așteaptă!

Shake it like a panda bear – Anda Adam. După stupizenia de Shake it like a bunny a Andreei Bălan, acum avem ursul panda. Da’ cu ursul ce-ați avut? Ce v-o făcut să-i stricați imaginea în halul ăsta? 🙂 Nu se sesizează vreun organism care protejează animalele că melodia asta lezează serios imaginea urșilor panda? Pe lângă faptul că-s pe cale de dispariție, mai suportă și astfel de ofense de la „artiștii” români.

De ce se compromit cântărețele cu astfel de jegoșenii? Unele au voci superbe, păcat că aleg să cânte astfel de porcării care-mi provoacă migrene!

6 thoughts on “A murit muzica, traiasca zgomotul!

 1. Bijuterii

  Citindu-ti articolul mi-am adus aminte de Andra si de melodia ei Telephone. Nu stiu cum a acceptat sa cante prostia asta, cand are o voce dumnezeiasca. N-am putut sa-ti dau un raspuns, ci doar sa ma intreb si eu alaturi de tine.

  Reply
 2. Radu-Mihai

  Da’ cine te pune sa asculti toate cacaturile astea? (Scuze pentru limbaj, da’ nu ma pot abtine si nici nu vreau sa caut alta varianta. :mrgreen: )

  Reply
  1. lilisor Post author

   Inevitabil le auzi în orice taxi, magazin sau supermarket. Că, din păcate, se ascultă posturi comerciale de radio care difuzează aproape non stop porcăriile astea!

  2. Radu-Mihai

   Inainte de a te urca in taxi ii poti cere soferului sa opreasca radioul. In prima faza o sa te lovesti de un “zid”, dar dupa ce refuzi vreo 2 poate-l gasesti pe “the one and only”. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.