Cât ține vopseaua de păr? (II)

În decembrie 2011 am început un experiment pentru a vedea cât de mult timp părul vopsit arată bine dacă e îngrijit cu produse pentru pletele colorate. În total 9 săptămâni au trecut de când mi-am vopsit părul.

Experimentul l-am făcut cu gama  ProColor de la Gerovital pentru că asta o aveam la îndemână. Nu-i un articol plătit sau vreun advertorial. Sunt în faza când experimentez o mulțime de lucruri, probabil în subconștientul mi-e frică să nu ajung la 30 de ani o acritură de femeie cu idei preconcepute despre orice. Încă de când am văzut reclamele cu șampoane pentru păr vopsit mi-am dorit să testez dacă într-adevăr produsele astea îngrijesc atât nuanța, cât și părul colorat.

Concluzia: deși părul a crescut, la rădăcini fiind deja vizibilă nuanța naturală, culoarea per ansamblu încă arată foarte bine. Mă așteptam să se decoloreze foarte tare sau să arate arsă (de obicei arată cam arsă după 6 săptămâni). E oleacă mai deschisă, dar nu arsă. Poza e de azi. Nuanța nu diferă cu mult față de cea de acum 4 săptămâni. Probabil voi repeta experimentul și la vară, întrucât soarele e cel care decolorează cel mai tare orice vopsea!

par vopsit

gama procolor gerovital

2 thoughts on “Cât È›ine vopseaua de păr? (II)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.