[foto] Colecția primavara-vara 2012 Gina Butiuc Oradea

Cred că-n fiecare oraș din lumea asta există un designer/artist/cântăreț/talent-neînțeles local susținut fie de lumea bună (și uneori snoabă) a comunității, fie de adepții trendurilor underground. Și-n Oradea avem astfel de talente, unele reușesc să depășească hotarele orașului de baștină, altele rămân la stadiul de vedetă locală. Gina Butiuc e un exemplu de talent local, dar care s-a făcut remarcată și la nivel național. Ceea ce e foarte bine, că mi-a plăcut ce-am văzut marți seară!

Lansarea s-a ținut în 28 februarie, la Hotel Maxim. Prima parte a prezentării a însemnat defilarea modelelor în lenjerie intimă accesorizată cu bijuterii din colecția „Over the Rainbow” create de Diana Ciobanu. Frumoase bijuterii! Lenjeria nu m-a dat pe spate pentru că nu-i ceva ce aș purta, am fixurile mele în privința asta.

A doua parte a fost cea pe care o așteptam cu nerăbdare și așteptările nu mi-au fost înșelate. Rochiile și ținutele din colecția primăvară-vară 2012 a Ginei Butiuc sunt foarte reușite. În mod special mi-au plăcut rochiile albe cu bulinuțe și cea cu volănașe verzi. Vezi în poze mai jos.

Sala de la Hotelul Maxim a fost arhiplină, ba chiar au fost spectatori care stăteau în picioare, deși se suplimentaseră locurile. Am văzut oameni foarte încântați de colecție, am văzut mutre de oameni sictiriți, am citit pe buzele unora expresii de genul „prea simplă” sau „mă așteptam la altceva”. Vă puteți face și voi o părere despre rochii din galeria foto de mai jos.

Sunt peste 100 de imagini, probabil bărbații-mi vor mulțumi când vor vedea anumite poze, iar femeile vor putea vedea o mică parte din colecția de bijuterii a Dianei.

4 thoughts on “[foto] ColecÈ›ia primavara-vara 2012 Gina Butiuc Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.