craita intre plante verzi

Grădina din balcon în iunie 2012

Arată bine, mulțumesc de întrebare! (mi-am imaginat că mă vei întreba cum arată grădina din balcon, că nu ți-am mai povestit de ierburile mele de ceva vreme și cred că ți-era dor, nu-i așa? Așa e!)

Roșiile au crescut atât de mult, încât mi-e teamă că după ce vor ajunge până-n tavan, va trebui să le mut de pe măsuță pe jos. Să aibă loc! Sunt uriașe plantele. Din fericire, au ieșit și primele 2 fructe. Micuțe, verzui, dar abia aștept să le gust după ce s-or coace! Săptămâna trecută, când a plouat, mirosea tot balconul a roșii și busuioc. Mi-era mai mare dragul să lucrez din balcon.

Fiind sezonul crăițelor, mă mândresc cu 2 ghivece colorate de crăițe portocalii. Trandafirul dă semne că iarăși ar înflori, pesemne că nu i-a stricat baia cu săpun din primăvară.

În privința busuiocului mă văd nevoită să-l declar câștigător pe cel de la magazin. Busuiocul popii n-a ieșit deloc, în timp ce din semințele cumpărate de la Profi a ieșit o plantă frumoasă și parfumată de busuioc.

La capitolul ierburi aromate, pătrunjelul e la fel de stufos și de aromat, iar oregano dă semne că nu-i displace ghiveciul improvizat dintr-un cofrag de ouă. Și cam atât la capitolul grădina din balcon!

Da, mă plictisesc și „jardinăresc”!

 

3 thoughts on “Grădina din balcon în iunie 2012

 1. Dani

  Eu iti sugerez sa te bagi “mai adanc” in paine si sa-ti faci un PFA sau un II si sa incepi sa si faci bani din gradinarit. Ai niste idei bune si cred ca te-ai descurca. Bafta.

  Reply
 2. Diana

  Foarte frumos. 😀
  Mie nu mi-au rezistat nici niște chives amărât. Te felicit pentru mini-grădină și să te bucuri de roadele ei!

  Reply
 3. Pingback: Daily life (II) | Lilisor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.