Nu-i toamnă mai doamnă decât Toamna Orădeană!

Încă de anul trecut am făcut o pasiune pentru expresia „doamna toamnă”. Nici eu nu-mi explic de ce, dar cine mai are nevoie de explicații pentru idei și stări?!

Promovarea online pentru Toamna Orădeană, ediția din 2012, a început de câteva luni. Au mai rămas cam 25-26 de zile până la debutul festivalului. Dacă vă uitați peste programul postat pe siteul oficial veți observa că spectacolele din acest an sunt alese pentru a fi pe placul unui public numeros. Vor fi spectacole de balet, operă, teatru în tramvai, jazz, rock și pop.

Surpriza acestei ediții o reprezintă imnul oficial al Toamnei Orădene compus și interpretat de Ana Maria Georgescu, muzica fiind creația lui Ali Said.

Cum vă place? 🙂

 

2 thoughts on “Nu-i toamnă mai doamnă decât Toamna Orădeană!

  • Naspa! Nasoala rau! Stiu, nu sunt critic muzical, dar parca n-are nici un Dumnezeu. E o zdranganeala si-o lalaiala de 2 bani. Sa nu mai zic de versuri… imi vine rau. Bleahh!
    Nu, nici eu n-as canta mai bine – stiu asta; dar Ana Maria isi zice cantareata – noah asa mai bine se lasa de meserie.

  • Versurile poate sunt prea simplute, ..prea putine.. dar vocea e foarte frumoasa! .. de cantat o face foarte bine AnaMaria, dar de compus ..cantecul de fata nu e prea reusit. Si nu vrem sa se lase de meserie AnaMaria, ci din contra sa o auzim mai des ne dorim! .. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.