Spectacol de animații pe o cladire din Oradea

stelute proiectate vulturul negru oradeaAstă iarnă, ca-n fiecare decembrie și ca-n fiecare alt oraș din lumea asta, în Oradea au fost îmbodobite străzile principale. Ba chiar și clădirile au fost aranjate cu steaguri noi, cu beculețe și tot felul de decorațiuni de iarnă.

Pe palatul Vulturul Negru și pe clădirea primăriei au fost proiectate steluțe. Drăguț, dar io vreau să duc mai departe ideea și să vă întreb: v-ar plăcea un spectacol de proiecții 3D în Oradea?

Dacă da, pe ce clădire s-ar potrivi? Palatul Baroc? Primărie? Palatul Vulturul Negru? Io-s chiar curioasă dacă ar prinde așa ceva la orădeni.

Pentru cei care nu sunteți familiarizați cu ideea de spectacol de animații, iată un exemplu din Timișoara, piața Unirii:

3 thoughts on “Spectacol de animaÈ›ii pe o cladire din Oradea

  • Sunt sigur ca ar prinde un astfel de spectacol si-n Oradea si cladirea Primariei mi se pare cea mai potrivita pentru astfel de eveniment.

  • am vazut proiectia de la Timisoara, la un moment dat chestia asta facea “senzatie” pe internet, as vrea sa vad asa ceva la Oradea pe una dintre cladirile ce ar putea reda cel mai bine si cat mai mare…nu stiu ce sanse sunt sa se intample, daca nu, ne multumim cu stelute 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.