MĂRȚișor – concurs pentru artiști

Acum că a trecut isteria Valentine’s Day și putem respira liniștiți că portofelele ne sunt la fel de goale precum erau și înainte de 14 februarie, e cazul să ne apucăm de muncă. Io muncesc de zor la un proiect despre care vă voi povesti la momentul potrivit, iar pe voi vă invit la un concurs pentru toți orădenii creativi ce au împlinit 16 ani.

Despre ce-i vorba?

Stage și 21art.ro caută să readucă în atenție valorile românești (și) prin promovarea sărbătorilor tradiționale românești. În acest caz, vorbim de primele sărbători ale primăverii: Dragobetele, Mărțișorul, Babele și Moșii. Io, spre exemplu, încă mai port mărțișoare și an de an îmi aleg aceeași zi drept „babă”.

Ce trebuie să faceți?

Să creați o lucrare (că-i fotografie, că-i un text, o pictură/desen, o sculptură, o melodie sau un video) cu tema sărbătorilor românești de primăvară. Să trimiteți fotografia (link-ul) lucrării la [email protected]

Concursul a început ieri, 18 februarie și ține până-n 8 martie inclusiv. Adică, timpu-i scurt, ai face bine să trezești omulețul creativ din tine, acel om  care poate-a hibernat iarna asta, și să-l hrănești din plin pentru a fi cât mai inspirat. Am auzit că Skittles face minuni pentru imaginație 😀

Premiile – se vor acorda pentru fiecare categorie – sunt oferite de Benvenuti, Carrefour și Pada Murre.

Câștigătorii vor fi anunțați în 10 martie, ora 18.00 în Stage, str. Iosif Vulcan nr. 14 (localul unde ne vom vedea la Schimb de Cărți în 24 februarie)

Detalii despre tot concursul găsești pe 21art.ro

mĂRȚișor-afis

 

4 thoughts on “MĂRȚișor – concurs pentru artiști

  1. lilisor Post author

   Apăi, și io aș fi rupt gura târgului cu florile croșetate, dar io n-am voie să particip, că mi-s în juriu 🙁
   https://www.facebook.com/media/set/?set=a.335558793211284.61734.322203104546853&type=1
   Plus că de la mine lumea se așteaptă să scriu. Nu știu ce, dar mi s-a spus că ar trebui să scriu. Păcat că piticul ăla cu inspirația nu-i acasă decât în vacanțe. Și încă nu știu cum are programul. Dar îl aflu io cumva, cândva :))

   p.s: și io vreau acadele! :)))

 1. Pingback: Scurtele de vineri, 22.02.2013 - Moga Florin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.