MÄ‚RÈšiÈ™or – concurs pentru artiÈ™ti

Acum că a trecut isteria Valentine’s Day È™i putem respira liniÈ™tiÈ›i că portofelele ne sunt la fel de goale precum erau È™i înainte de 14 februarie, e cazul să ne apucăm de muncă. Io muncesc de zor la un proiect despre care vă voi povesti la momentul potrivit, iar pe voi vă invit la un concurs pentru toÈ›i orădenii creativi ce au împlinit 16 ani.

Despre ce-i vorba?

Stage și 21art.ro caută să readucă în atenție valorile românești (și) prin promovarea sărbătorilor tradiționale românești. În acest caz, vorbim de primele sărbători ale primăverii: Dragobetele, Mărțișorul, Babele și Moșii. Io, spre exemplu, încă mai port mărțișoare și an de an îmi aleg aceeași zi drept „babă”.

Ce trebuie să faceți?

Să creați o lucrare (că-i fotografie, că-i un text, o pictură/desen, o sculptură, o melodie sau un video) cu tema sărbătorilor românești de primăvară. Să trimiteți fotografia (link-ul) lucrării la contact@21art.ro.

Concursul a început ieri, 18 februarie È™i È›ine până-n 8 martie inclusiv. Adică, timpu-i scurt, ai face bine să trezeÈ™ti omuleÈ›ul creativ din tine, acel om  care poate-a hibernat iarna asta, È™i să-l hrăneÈ™ti din plin pentru a fi cât mai inspirat. Am auzit că Skittles face minuni pentru imaginaÈ›ie 😀

Premiile – se vor acorda pentru fiecare categorie – sunt oferite de Benvenuti, Carrefour È™i Pada Murre.

Câștigătorii vor fi anunțați în 10 martie, ora 18.00 în Stage, str. Iosif Vulcan nr. 14 (localul unde ne vom vedea la Schimb de Cărți în 24 februarie)

Detalii despre tot concursul găsești pe 21art.ro

mĂRȚișor-afis

 

4 thoughts on “MÄ‚RÈšiÈ™or – concurs pentru artiÈ™ti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.