Cine se aseamănă, se adună!

Dintr-o eroare de calcul între distanța dintre pahar, doza de bere și lungimea brațului meu, am reușit performanța de a vărsa puțină bere pe mână. Niciodată n-am fost prea iscusită la calcule, matematică sau, că tot veni vorba, orientarea-n spațiu. Bine că există busole și GPS-uri! 😀

Mâța, care se alinta-n brațele mele – vreme de 8 ore nicio mână nu i-a scărpinat burdihanul și nimeni n-a alintat-o cu „ce faci, pisi? te-ngrași?!” – a simțit de îndată încordarea la care mi-a fost supus jumătate din trup.  E chiar o tragedie când reușesc să torn bere pe lângă pahar.

Fără a intra în panică, cu o privire de pisoi inocent și malefic, a făcut stânga-mprejur, mi-a adulmecat mâna și, până să apuc să iau primul șervețel din pachet, a început să lingă berea de pe mână.

Știți studiile alea realizate de cercetători birtanici, care spun că animalele de companie se aseamănă cu stăpânii lor? Mno, conform acelor studii reiese că TheMitsi e independentă și încăpățânată ca mine, miorlăie mult (și eu am tendința de a vorbi mult), nu doarme în culcuș dacă nu e curat, mănâncă tot din bol și bea bere – ca Laurențiu.

Poate-ar trebui să-i cumpărăm o bicicletă ….

cat and champagne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.