Cold hearted b*tch! #7daysofbitching

Minus 2 grade Celsius s-au înregistrat azi noapte în Oradea, arată AccuWeather. De vreo săptămână e frig în toată țara.
Eu încă nu am căldură în garsonieră. Dar sunt mai norocoasă decât vecinii care locuiesc în apartamentele de pe margine. Garsoniera mea e între 2 apartamente mari, am un singur perete exterior.

E răcoare în casă. Mai pun o bluză pe mine, mai fac un ceai, mai încălzesc o oală cu apă și temperatura crește cu vreo 3 grade. Sub plapumă e atât de cald încât uneori îndrăznesc să scot un picior la răcoarea din încăpere. Pe fotoliu, sub pătură, e bine, pot lucra liniștită cu o ceașcă de ceai lângă laptop. Mâinile, altminteri reci, rămân calde datorită mișcărilor repetate cu lâna și croșeta.

Săptămâna trecută am avut apă caldă doar 3 zile din 7. Azi iarăși am descoperit că nu mai am apă caldă. Deși e neplăcut, m-am obișnuit cu dușul rece zilnic. Și ce dacă au apărut dureri de spate și de rinichi?! Doar n-oi sta jegoasă!

În luna septembrie muncitorii de la RDS au lucrat de la 8 dimineața până la 10 seara pt a termina proiectul cu toate cablurile pe sub pământ. Au asfaltat frumos în urma lor. De 2 săptămâni au apărut alți muncitori. Sparg ce-au asfaltat primii. Or fi de la CET, pt că apa caldă se ia de fiecare dată când apare un șanț nou în jurul blocului.

Poate-ar trebui să mă obiÈ™nuiesc în aste condiÈ›ii. Dacă iese Ponta preÈ™edinte, poate că aÈ™a de rece ne va fi viitorul …

p.s: poza n-are legătură cu textul, firește. Dar mi-a plăcut cum a ieșit sticla de vin la lumina becului economic. Cât despre licoare, pot spune că a fost savuroasă lângă pulpe de curcan gătite într-o tigaie cu fund gros, la foc mic, cu ananas și smântână. 

vin-nomad-aurelia-visinescu

1 thought on “Cold hearted b*tch! #7daysofbitching

  • O conducta e oculta, nu stii ce ii poate pielea , mai ales cand este multa, prin ea curge toata averea, ce rima sa mai fac, voluta 🙂 , numai in noi e puterea si rabdarea , absoluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.