Despre jurnaliÅŸti ÅŸi karaoke

Neaţa la voi. Deşi a trecut de ora 12 a amiezii, abia acum am reuşit să mă urnesc din pat, să spăl ochişorii atât de obosiţi după petrecerea de azi noapte.

Multă lume, multă muzică, multă băutură! Cam aşa s-ar putea descrie pe scurt Cupa Presei Karaoke din Blue Monday (prima ediţie). Prezentator (cam obosit) a fost Adi Hădean. Lăsând la o parte problemele tehnice, s-a descurcat bine şi chiar i-au reuşit câteva glume. (hehehe!)

Prima care a păşit în ring pentru a ne cânta a fost Viki, tanti de la Jurnalul Bihorean care se ocupă de rubrica de sănătate. Piesa pe care a interpretat-o aparţine grupului Wet Wet Wet si se numeşte Love is All Around. Vocea lui Viki nu a reuşit să mă convingă prea mult, poate pentru că stăteam la etaj iar muzica de pe fundal era prea tare.

A urmat Alex Ardelean, nenea ce-ţi dă neaţa bună la matinalul Radio Transilvania. A fost pentru prima dată când l-am auzit pe Alex cântând şi am rămas uimită de felul în care a interpretat piesa lui George Michael, Faith. Omul ăsta ştie să cânte şi o face extraordinar de bine. Legat de prezenţa scenică nu pot spune decât că omul ăsta e născut pentru a fi pe scenă. În ceea ce mă priveşte, Alex ar fi meritat locul 1.
Mai apoi au urcat pe scenă alÅ£i reprezentanÅ£i ai Inform Media dar nici Televiziunea Trasilvania nu s-a lăsat mai prejos, la final reunindu-se în “corul vânătorilor” de la Tv Transi.

Un premiu special ar fi trebuit acordat unui nenea dansatoare, şi nu am greşit când am spus asta. Un tip, cu o geacă de piele şi o pălărie de cowboy, a încins atmosfera pe ringul de dans, mai ales în momentul piesei You can leave your hat on, juriul ajungând la concluzia că persoana respectivă merită un premiu pentru cea mai incitantă dansatoare. :)) Din păcate, în momentul festivităţii de premiere nenea cowboy s-a evaporat. Păcat, îl aştepta o sticlă de beutură.

O altă voce care m-a impresionat a fost cea a iubitei lui Adi Hădean, Raluca Ghiţă (cu scuzele de rigoare, n-am reuşit să-i reţin numele, aşa că îl aştept pe Adi să intre pentru a-mi reîmprospăta memoria) care a interpretat piesa lui Whitney Houston, I will always love you. Nu mă aşteptam să interpreteze atât de bine o piesă atât de greoaie.

Premiile au constat în pixuri infipte în figurine şi sticle de tărie. După concursul de Karaoke lumea s-a pus pe dansat pesemne că era musai o astfel de adunare a presarilor.

Pozele de la eveniment aci, la bruta mică!

8 thoughts on “Despre jurnaliÅŸti ÅŸi karaoke

  • Raluca Ghiţă. Åži e iubita:-)mea, prietenă ai putea să-mi fii tu:-).Poate nu-s normal dar fac diferenţă între cele două noÅ£iuni.Åži acum că ai auzit-o cântând, bănuiesc că Å£i-ai dat seama cine cântă la noi acasă:-).Cât despre prezentare, ai dreptate, am avut ÅŸi zile (nopÅ£i) mai bune.Bine că m-am lăsat:-) de MC-it cât mai eram în glorie. Partea nasoală e că dintre cei mai tineri ÅŸi mai antrenaÅ£i nu a vrut să “se bage” nimeni. Poate data viitoare…

  • si tu n`ai cantat? pero por que no? where`s the fun? dak as fi fost in locul tau asta ar fi fost singurul motiv pt care m`as fi dus.. to sing.. to be a star.. to have fun ;)) [p buni, not kidding]

  • puteai sa pui si tu o poza, macar cu tine de la event 😛 Lau a facut jdemii de poze si n-am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit. Kiki are fund fain. ^^

  • Blinder: me in concediu de odihna! Asta inseamna somn cat cuprinde si ras de ceilalti. Daca se va organiza Cupa Bloggerilor la Karaoke i’m in! 😀
    Gheorghe: hehe, cuvintele alea bolduite si cu link in ele ce crezi ca sunt?:D Poze cu mine gasesti la Laurentiu! Ai grija ce spui de Kiki, Antrax mai intra pe aci, din cand in cand! :))Daca te-ai fi uitat la poze ai fi observat si fundul meu pe acolo! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.