Leapsa cartilor

Tanti Nevasta mi-a pasat leapsa cartilor, adica sa iau cartea cea mai apropiata de mine, sa o deschid la pagina 123, sa citesc a 5-a fraza si sa o postez.

Fiindca sunt in sesiune, cea mai la indemana carte e Manualul de Jurnalism al lui Mihai Coman. (volumul 2) Chiar am citit ambele volume si cate ceva tot am invatat, cat sa trec examenele cu 8 si 9. 🙂

Asadar am deschis cartea la pagina 123 si am vazut ca se discuta despre “Un gen de granita: Feature”.

Fraza a 5-a suna cam asa : “Articolele de tip feature, pe de alta parte, trebuie doar sa fie interesante sau sa ofere divertisment cititorilor“. (contextul facea referire la diferentele dintre o stire si un feature)

Din asta trag concluzia ca motivul pentru care ma citesc doar mami si tati e faptul ca nu scriu articole de tip feature, plecand de la premiza ca omului daca-i dai paine si circ il ai cititor/spectator fidel.

Leapsa o daruiesc tuturor celor ce o doresc. Bineinteles ca o daruiesc asa cum se cuvine, cu drag!

Gata, ma retrag, trebuie sa vina bruta mica sa continuam tratamentul cu bere!

journalism.gif

Poza luata de undeva de pe aci!

5 thoughts on “Leapsa cartilor

  1. Designerul

    Pai mai colega….ma superi, cum poti spune ca doar mami si tati te citeste? Da io cine mai sunt, unchiu? Am citit si eu faza cu feature insa eu nu am aprofundat-o asa de mult ca si tine… bafta in continuare la articole si la examene … mai sunt 3 .IEEEEE

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.