Plimba ursu’!

1. Dacă mai aud pe cineva că-mi zice că e ruşinos pentru o fată să bea bere, îl pocnesc! De parcă berea ar fi numai pentru bărbaţi! Ce, numai voi puteţi avea pietre la rinichi? În privinţa berii făcută cică pentru fete: să beţi voi pişatul ăla! Singura bere acceptabilă pentru femei e Beck’s Green Lemon.

2. Dacă la cinema rulează o “comedie romantică” nu înseamnă că sunt dornică să merg la film! Ori e comedie, ori e film romantic ori e acţiune sau thriller! Tolerez mai bine Sf-urile decât unele “comedii romantice“!

3. Când îţi faci cont la o nouă reţea de socializare, nu trimite invitaţii la toată lista ta de contacte din adresa de e-mail. M-am săturat de spamul Tagged, FanBox, Hi5, NetLog, Flixter etc. La început a fost amuzant să-mi fac un cont de formă, dar deja devin stresante mailurile cu “X has tagged you”, “Y thinks you’re a .. click here to see” şi aşa mai departe! Norocul meu că adresele de Yahoo le folosesc doar pentru YM şi social (spam) networks!

4. Dacă nu mă cunoşti personal ci doar ai auzit de mine şi mi-ai citit blogul, de ce ţii morţiş să te dai mare că “Lilişor e prietena mea”? Pe internet sunt doar o anonimă, o oarecare tipă ce scrie pe un oarecare blog. O persoană banală, neinteresantă şi obişnuită. De ce ţii morţiş să-mi faci o caracterizare total neadecvată în faţa prietenilor tăi? Ştii, veştile circulă repede!

5. Mi-e aşa de ciudă că nu pot pune melodiile lui Edith Piaf pe blog! Dar dacă dai click aici, poţi asculta şi tu o parte din cele mai frumoase melodii ale franţuzoaicei.

9 thoughts on “Plimba ursu’!

 1. wallygator

  salut sor´mea !!! in primul rand eu chiar te cunosc zic eu!!! :-)))
  cat despre pisatul ala de bere fara alcool sau light sau alte kkt-uri sti ceva: TE SUSTIIIIIIIIIIIIINNNN ticule!!! cum dracu isi pot strica unii stomacul si besica cu asemenea porcarii??? si in schimb aia e femeie adevarata care bea bere (daca se poate direct din sticla) si care se uita la meciuri si trosneste seminte de floarea soarelui la greu
  cat despre spamurile cu rahaturi de situri de cuplat si alte cele habar n-ai ce mult ma bucur ca España e retardata in ceea ce priveste netul!!!
  si bai sor´mea sti incep sa disper: Maine iar schimb prefixul!!!
  Sal si lui Lau V-am pupat ceau bau !!
  sriu aici ca nu iti mai stiu mailul!!! sorry :-))

  Reply
 2. Falcuta

  Tot de pot sa zic e BURPPP! intr-adevar, unor fete chiar nu le vine bine berea in mana, dar mie imi sta al dracului de bine!:)) Asa ca ma afisez cu ea pe unde pot! Si stii ce imi vine si mai bine?! Staliskaya!:))

  Reply
 3. Pingback: Femeile si berea

 4. lilisor Post author

  Gheorghe, pai, nu e asa?
  Wolfdance: in Oradea, exista in Real bere Bavaria de mere verzi. Fara alcool. E un fel de suc de mere verzi. Foarte bun. Pacat ca n-au mai adus astia de la Real 🙂

  Reply
 5. lilisor Post author

  Cri Cri: pe Gheorghe il cunosc de vreo … 5 ani, daca nu mai mult 🙂 Nu, nu despre el e vorba la punctul 4.
  Berea nu face pietre la rinichi, berea ajuta la eliminarea lor. Si eu cum am nisip din plin …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.