Cine e “Cel mai sexi barbat din lume”?

Pentru că bărbaţii au o problemă în a recunoaşte un bărbat frumos (e ceva legat de orgoliu şi sexualitatea lor, din câte am auzit), fetele au prioritate în a-şi exprima părerile legate de Cel Mai Sexi/Frumos Bărbat Din Lume, concurs organizat de People Magazine, ediţia anului 2009.

Anul trecut Hugh Jackman aka Wolverine a fermecat doamnele şi domnişoarele din lumea întreagă cu fizicul său de invidiat. La 41 de ani, “moşulică” Hugh arată … ehe, arată mai bine decât mulţi tineri de 25 de ani.

Câţiva candidaţi la titlul de Cel mai frumos/sexi bărbat, în funcţie de popularitate şi şansele lor de a câştiga în concursul organizat de People Magazine:

1. Johnny Depp

Cum să nu-i îndrăgeşti zâmbetul şi gropiţele alea ce se cer ţucate?! Sau tenul măsliniu? Părul creţ şi negru?! Uf! 😀 Plus că, trebuie să recunoaşteţi, Johnny se bucură şi de aprecierea publicului purtător de cojones. A jucat excelent în Public Enemy chiar dacă pelicula n-a respectat întocmai realitatea. Totodată îmi place că-şi ţine familia departe de bârfele de la Hollywood.

johnny deepsursa imaginii: Cherry Shit

2. Ryan Reynolds

Dintre toţi bărbaţii blonzi, de el îmi place ăl mai tare, vorba bunicii. N-am văzut The Proposal dar am văzut Wolverine şi mi-a plăcut. Are un trup de invidiat (şi fund bombat :D), e însurat cu Scarlett Johansson, una dintre cele mai dorite femei din lume. Doar că umblă prea mult nebarbierit, adică deloc pe placul meu pentru că are barbă deasă.

ryan reynoldssursa imaginii: gossip z

3. George Clooney

Da, ştiu, e un clişeu. Deşi e bătrân din cale afară şi îi plac porcii ca animale de companie, mie tot îmi e drag. E un fel de Anthony Hopkins dar mai bronzat şi cu un abdomen mai lucrat. George are acel ceva, acea charismă care vrăjeşte. Mulţi actori nu reuşesc să farmece cu doar un zâmbet o audienţă numeroasă,  aşa cum reuşeşte Mr. Clooney.

george clooneysursa imaginii: fran-cesca

4. Matt Damon

Matt seamănă cu un copil inocent dar care totodată îşi păstrează capul pe umeri şi reuşeşte să impresioneze prin naturaleţe. A crescut în ochii mei pentru că nu s-au auzit scandaluri sexuale legate de el şi familia sa, are grijă de fetiţele sale şi se implică în numeroase campanii umanitare. Să nu uităm că are simţul umorului, vezi episodul Kimmel-Silverman, “I’m fucking Matt Damon“.

matt damonsursa imaginii: siebbi

5. Colin Firth

Motive: e britanic, are un accent care înnebuneşte, arată mereu impecabil în public, e tată devotat şi soţ fidel. Cel puţin oficial. Cu toate acestea, un bărbat decent şi simpatic e puţin probabil să câştige titulatura de Cel mai sexy bărbat tocmai pentru că e prea simpatic şi cuminte. People trebuie să-şi vândă revista iar Colin nu va reuşi să vândă atât de bine precum o va face Robert Pattinson sau Justin Timberlake.

colin firthsursa imaginii: kapvera

6. Robert Pattinson

De la el îmi place accentul. Yeah, I’m a sucker for English men! Dar cam atât. Are o siluetă prea androgină pentru gusturile mele, prefer bărbaţii mai … rotunjori. 😀 Însă Robert nu are ce-i trebuie Celui mai sexi/frumos bărbat: încrederea în sine. În toate interviurile în care este întrebat cum se simte în rolul de sex-symbol, Robert e jenat de întrebare, ba mai mult chiar  spune că urăşte să fie recunoscut pe stradă. Acum câteva luni, pe când filma pentru o altă producţie decât Twilight Saga, a fost agresat de fane în plină zi, pe stradă. Au intervenit poliţiştii pentru el. Are doar 23 de ani, e de înţeles că îi lipseşte acea charismă şi calmul necesar pentru a potoli un grup de fane dezlănţuite, aşa cum reuşeşte Brad Pitt.

robert pattinsonsursa imaginiipfu, greu e sa gasesti o poza decentă cu omul asta!

7. Gerard Butler

Sau “Ladies Man”. Mi-a plăcut ultimul rol în care l-am văzut din The Ugly Truth. În “300” a lăsat multe doamne şi domniţe cu gurile căscate (brr, nu te gândi la prostii, mă refer la abdomenul ăla lucrat)!  Plus că se lansează Law Abiding Citizen, un film ce va fi un succes de box office iar Gerard arată din ce în ce mai bine. Motivele pentru care People l-ar urca pe un loc fruntaş în top ar fi: e actor pe val, ultimele sale filme s-au bucurat de aprecierea publicului, arată bine însă, n-ar ajunge pe locul 1 pentru că … are un accent straniu, se zvoneşte că ar fi fost într-o relaţie cu drogata de Lindsay Lohan (Eeww!) şi Jennifer Aniston i-a dat papucii.

gerard butlersursa imaginii: preppy guy

8. Sam Worthington

“E drăguţ, cred c-am să-l sărut!”, îşi spunea o fetiţă într-o anumită reclamă românească. Sam e un actor bun, mi-a plăcut în Terminator Salvation şi sper să-mi întăresc părerea bună despre el după ce voi vedea Avatar, ultima producţie marca James Cameron. Singurul motiv pentru care nu cred că are prea mari şanse e faptul că Sam e un actor necunoscut.

Sam Worthingtonsursa imaginii: marvin orion

Ar mai fi Denzel Washington şi Wentworth Miller din Prison Break dar cum n-au făcut vâlvă la Hollywood în ultimul an, nu au şanse reale de a intra în top.

Cine sunt cei mai frumoşi/sexi bărbaţi din lume pentru tine? (nu, soţii, prietenii, logodncii nu se pun!)

28 thoughts on “Cine e “Cel mai sexi barbat din lume”?

 1. dooda

  Wentworth Miller ( poate chiar sa nu mai apara niciodata la tv, va ramane my number one ), Neil Patrick Harris ( chiar daca e gay ) si ze lovely Colin Firth.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Si Wentworth Miller cica ar fi gay. N-am mai tinut pasul cu blogurile de monden dar ultima data cand am citit despre el, se vehicula ca e gay 🙁 Sper sa nu fie adevarat, e prea bun pentru a-si risipi samanta pe barbati 😀

  1. lilisor Post author

   Sa le fie rusine celor de la People Magazine ca n-au auzit de Tudor Chirila 😀 Cum au indraznit sa nu-l includa?! Cum au indraznit sa nu se gandeasca la el …

  2. Dan C

   Cred ca e ceva eroare de sistem. N-a putut fi contactat si l-au pus pe Johnny Depp rapid ca si asa se tot ruga de ei de o gramada de vreme.

 2. Ruxandra

  imi place George Clooney … sexyyyy…

  nu ma prea topesc dupa Johnny Depp desi al meu sot sustine ca Johnny e cel mai frumos barbat… nu stiu de ce. mie mi se pare doar simpatic.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Deci e adevarat ca Johnny boy e un simbol si pt barbati 😀 super! Iar de George, eheee, Georgica e … batran dar totusi sexos 😀

 3. puiu

  Johnny Depp mi-a plăcut cel mai mult în filmul ‘Edward Scissorhands’ 🙂 Din seria ‘Piraţii’ nu cred să fi văzut cap-coadă vreunul…
  Astăzi, după ce am citit la tine, am văzut ‘The ugly truth’ Mi-a plăcut filmul, dar, mai ales…blonda! 😛 De reţinut pentru ‘cea mai sexy femeie din lume’ 😀
  Din punctul meu de vedere, trebuia şi Leonardo DiCaprio să apară în top (apropos,e ziua lui de naştere azi)

  P.S. – Merg pe ‘mâna’ lui Gerard Butler 🙂

  Reply
  1. lilisor Post author

   Sa stii ca si mie mi-a placut mult Eduard Scissorhand. L-am vazut pe cand aveam vreo 13-14 ani, cred. Pe atunci nu intelegeam eu multe dar filmul ala m-a prins 🙂
   Leo mai are de muncit 😛

   Katherine Heigl din The Ugly Truth e o femeie buna, chiar foarte buna. Pana si mie imi place 😀

 4. Pingback: Johnny Depp - Cel mai sexy barbat! | Lilisor.net: blog personal feminin

 5. Cosmina

  Mie imi place de Kyle Schimd sau tipul carliontat din videoclipul “In and out of love” al lui Armin van Bureen(sper ca nu fac reclama.Pe scurt,imi place de oricime caruia pot sa-mi incurc ghiarele in cap pentru mai mult de doua ore.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.