sediul-psd-oradea-2009

Curiozitate electorala…

Dacă PSD tot promite până și luna de pe cer*, cum se face că sediul lor din Oradea arată în halul ăsta? Da, e clădire istorică, dar fiind un partid istoric ai zice că măcar vreo 2-3 luminați din PSD a fost la școală și-a studiat nuvela Popa Tanda, aia cu puterea exemplului.

Ferestrele arată de parcă au trecut prin bombardamente, tencuiala e picată pe alocuri, fațada e într-o stare jalnică. Măcar au siglă nouă și modernă cu partidul …

Asta spune multe despre cât sunt de organizați! Sau de sinceri.

* era un apropo fin la promisiunea lui Geoana de a da 20.000 de euro fiecărui român ce revine în țară!

8 thoughts on “Curiozitate electorala…

 1. Designerul

  Tu nu ai inteles nimic…iar… deci, cel mai probabil, sediul este primit de la primarie. Cladirea fiind cel mai probabil in patrimoniul statului. Acum nu or fi ei chiar atat de prosti sa renoveze ceva ce nu e al lor. CU banii aia mai bine mai fac niste afise electorale. Cand o sa iasa presedinte Geoana (daca iese) or sa aiba grije sa aiba un sediu mai frumos tot din banii poporului. (ce sediu e ala de langa statuia lui Balcescu vis a vis cu Biserica cu Luna, nu e tot al lor? langa fostul Dragonul Rosu)

  Reply
  1. zeneseu

   “deci, cel mai probabil, sediul este primit de la primarie. Cladirea fiind cel mai probabil in patrimoniul statului.” – poti renunta linistit la probabilitate. Cladirea apartine statului si este administrata de primarie. Partidele parlamentare primesc aceste sedii in folosinta gratuita. 🙂 – vezi Vadim care se plange ca i-a fost taiata macaroana si trebuie sa plateasca chiria pentr sediul prm din salariul sau. 😀
   O alta iegzplicatie ar fi aceea ca moguluii din Oradea ie mai mici. 😀

 2. gyges77

  Promisiunea cu cei 20 mii euro este o smecherie. Din cate stiu este in vigoare o lege la nivel european care da o suma aproximativ egala cu cea promisa de goana insilor care se instaleaza in zona rurala si deschid o ferma sua o afacere, sau ceva de genu asta. Deci are legaruta cu politicile de dezvoltare rurala la nivel european. Deci geoana nu da de la el… nu da nici macar din bugetul tarii. Si-a arogat acest merit mizand pe faptul ca romanii nu sunt informati ce lise flutura pe sub nas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.