Despre copii, Elton John si Kanye West

  • Mai Å£ineÅ£i minte povestea fetiÅ£ei de 11 ani care a făcut avort în Anglia, când fătul avea 6 luni?

O altă fetiţă, dar de 12 ani, a murit după ce s-a chinuit să dea naştere unui copil. Trei zile a chinuit săraca Fawziya Abdullah Youssef din Yemen. Încă nu ştiu ce e mai tragic: faptul că tânăra de doar 12 ani a fost obligată să se mărite cu un bărbat de 24 de ani sau faptul că astfel de căsătorii sunt tot mai des întâlnite în ţările sărace.

Un alt lucru pe care eu nu-l pot înţelege e modul în care islamicii tradiţionalişti aleg să decidă viitorul amoros al copiilor lor: se stabilesc legături între verişori. În felul acesta, odraslele nu vor avea parte de relaţii interzise, eventual cu persoane care aparţin altei religii. Cred că trebuie să fie îngrozitor pentru un suflet libertin să nu aibă posibilitatea de a-şi alege drumul în viaţă, de a se îndrăgosti sau de a-şi putea exprima oful.

Partea ciudată e că în Yemen o lege prevede că fetele se pot mărita numai după vârsta de 17 ani, însă există câţiva activişti care consideră că această lege încalcă pe cele islamice. Acum 2 ani o tânără de doar 10 anişori a reuşit să divorţeze de soţul său, un bărbat de 30 de ani, după ce a cerut în instanţă acest lucru.

Ce subtitlu senzaţional şi şocant am ales! De fapt, situaţia e în felul următor: o fermă, unde cei mici şi cei mari puteau să hrănească şi să mângâie animalele, a descoperit că are necuvântătoare infestate cu bacteria e-coli ce se transmite la om. Vreo 12 copii s-au îmbolnăvit însă jurnaliştii de la Daily Mail preconizează că peste 50.000 de oameni, vizitatori ai fermei, ar putea fi purtători ai bacteriei. Părinţii copiilor sunt disperaţi întrucât ferma nu a fost închisă imediat după ce s-a aflat vestea infestării!

După ce a efectuat o vizită la un orfelinat pentru copii infectaţi cu virusul HIV, Elton s-a îndrăgostit de un băieţel de 14 luni. Ahm, adică băieţelul i-a furat inima, ca să nu înţelegi altceva. Cântăreţul britanic ar vrea să-l înfieze, că oricum n-are copii şi încă nu s-a născut doctorul care să descopere primul copil rezultat din 2 bărbaţi.

  • Kanye West e un dobitoc! După ce s-a îmbătat ca porcul, a urcat pe scenă la MTV Music Awards ÅŸi a urlat la microfon că Beyonce a avut cel mai bun videoclip.

Pe scenă se afla Taylor Swift, o tânără de 19 ani, cântăreaţă de country, care a câştigat premiul pentru cel mai bun clip şi până boul de Kanye a apărut pe scenă, mulţumea fanilor şi producătorilor pentru premiu.

La final, o poză drăguţă, să nu deveniţi depresivi din pricina ştirilor negative:

bunny
Ce picioruÅŸe pufoase are 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.