Lume multa la Schimb de Carti si Blogmeet

Baba mea s-a dovedit a fi o babă ploioasă ÅŸi urâtă! Până la ora 15 a fost o zi deprimantă. Ploile de martie sunt deprimante … Iubesc în schimb ploile calde de vară!

De la ora 3 p.m ne-am strâns în club Kings la o nouă ediţie Schimb de Cărţi Oradea. Lume multă, lume nouă, cărţi bune şi discuţii diverse.

Fireşte că majoritatea bărbaţilor (e cam impropriu să-i numesc pe toţi bloggeri!) s-au strâns la o masă separată pentru a discuta despre bani, blogging, influenţă, relevanţă(?) etc. Nefiind interesată de discuţiile lor, am preferat să ne refugiem la o altă masă pentru a discuta despre cărţi.

Aşa am aflat că Tibi nu citeşte literatură română însă citeşte Jerome K. Jerome, lui Perţi i-a plăcut Mircea Eliade iar Designerului i-au căzut cu drag cărţile de colorat pe care le-ar fi împărţit cu Perţi dacă ar fi adus cineva.

Mi-e prea lene să mă dau jos din pat la ora asta pentru a căuta lista de prezenţă, oricum o găsiţi pe SchimbDeCarti.ro.

M-am bucurat că au venit şi oameni fără blog, chiar dacă n-au adus cărţi. Sper să ne bucurăm de prezenţa cât mai multor oameni care citesc şi altceva în afară de presă şi bloguri, în speţă cărţi.

Da, s-au schimbat cărţi: s-a dat Cazul Pelican, John Grisham, s-a luat Romanul adolescentului miop, Mircea Eliade. Femeia Nisipurilor, Kobe Abe si Codul Bunelor Maniere Astazi.

Pentru luna viitoare m-am gândit să organizăm Schimb de Cărţi cu o temă: romanele politiste, să zicem. Dacă sunteţi de acord, daţi-mi de ştire. La contact!

Chiar îmi doresc să participe cât mai mulţi orădeni pasionaţi de literatură.

8 thoughts on “Lume multa la Schimb de Carti si Blogmeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.