Studenti, teatrul va asteapta!

Care sunt cele mai mari dorinţe ale studentului român? Un pat cald, o studentă focoasă, mâncare şi beutură. No, ghinion! Pentru astea trebuie să pui osul la muncă. Norocul tău că cineva se gândeşte la nevoia de socializare şi de culturalizare a studentului orădean. Tu, ăla din spatele sălii, scoate-ţi handsfree-ul din urechi, pune-ţi ochelarii de vedere şi citeşte cu atenţie următoarele rânduri:

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (next time use BCC!) s-a gândit să vă mai scoată de prin baruri şi să vă ofere şansa de a vă cultiva oleacă, dacă sistemul educaţional nu face prea multe în sensul ăsta. Aşa că săptămâna viitoare sunteţi invitaţi la teatru şi la bal.

Iote mai jos calendarul pieselor de teatru (perioada 17-22 noiembrie) la care studenţii orădeni pot intra pe baza carnetului de student vizat.

* Marţi, 17 noiembrie

ora 18.00 – piesă de teatru „CHIRIŢA EUROPARLAMENTARĂ” adaptare după Vasile Alecsandri, regia artistică Ion Sapdaru. Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor

* MIERCURI, 18 noiembrie

ora 18.00 – piesă de teatru „TOT MORT, TOT MORT?” de Mark Twain, adaptarea scenică de David Ives, regia artistică Petre Bokor. Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor

* Joi, 19 noiembrie

ora 18.00 – piesă de teatru „CERERE ÎN CĂSĂTORIE”, de A.P. Cehov, regia artistică Petre Panait. Locaţie: Sala Studio

* vineri, 20 noiembrie

ora 18.00 – piesă de teatru „MENAJERIA DE STICLĂ”, de Tennessee Williams, regia artistică Chris Nedeea. Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor

Ah, ziceam şi ceva de un bal. După ce aţi inspirat o gură proaspătă de cultură, tot ăştia de la Asociaţia Studenţilor Orădeni vor să vă trimită să o vedeţi pe Andreea Bănică. Nu prea văd legătura, dar cine-s eu să comentez?!

Studenţi şi studente, miercuri, 18 noiembrie, prezentaţi-vă (de bunăvoie şi nesiliţi de cineva!) în discoteca No Problem la Balul Bobocilor.

No, binie-i?

7 thoughts on “Studenti, teatrul va asteapta!

 • Draga Lilisor,

  Iti multumim mult ca ai postat comunicatul de presa si pe blogul tau.

  “Astia de la ASUO” au pus la un loc toate aceste evenimente, fiindca asa obisnuiesc ei sa faca, an de an, in cadrul UNIFEST. Anul acesta UNIFEST a fost decalat putin si l-au luat “colegii de la ASMO”, care s-au laudat ca dau teatru gratis pentru studenti. Cand colo, tot ASUO s-a ocupat de tot. Si cum in cadrul UNIFEST au loc tot felul de evenimente pentru studenti, la care au parte fie de reduceri, fie de gratuiti, ASUO s-a gandit din nou la ei. Asa ca au pus divertisemt si cultura in aceeasi saptamana.

  De asemenea, tot cei de la ASUO nu au folosit BCC, si nu pentru ca nu stiu, ci pentru ca au vazut ca si “altii” fac la fel si pentru multi destinatari este un mare orgoliu sa isi vada numele pe acolo.

  In sfarsit, ASUO te asteapta la toate evenimentele lor 🙂

  • Alina, eu nu mai sunt studenta 🙁 Daca nu e prea scump, vin si eu la evenimente 🙂
   E cazul sa folositi BCC, indiferent de marimea orgoliilor si de lipsa experientei. Credeam ca actul jurnalistic e mai important decat numele 🙂
   Daca “altii” fac la fel nu inseamna ca e bine 🙂 A fost o recomandare sincera, subtila si fara pic de rautate.
   Cu placere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.